Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Steam žetony :,(

Máte kolik žetonů já bohužel jen tisíc.. a další se dají získat jen za nákup her? Proč musí valve dělat samé nesmysly a nemůžou dát žetony za sady karet atp, protože jak to má pak ziskat člověk co si žádné hry nakupuje to je fakt j ničemu, kdyby se žetony daly aspoň dokoupit teď nebudu kvůli tomu mít ty emoce a pozadí

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
https://hry.poradna.net/questions/2831928-steam-zetony-lunar-sale Kdyby to šlo, klidně bych ti všec…
L-Core 09.02.2019 11:18
L-Core
Ja dostal do zacatku 4k5, jestli jde ten odznak upgradovat, tak to asi neco dokoupim do 6k. Witcher3…
Dwane Dibbley 09.02.2019 13:21
Dwane Dibbley
Dik ale ne. Ja tenhle typ her na PC zasadne nehraju a abych to potvrdil, tak jsem udelal vyjimku s…
RedMaX 09.02.2019 13:59
RedMaX
Uplay: Mám dojem, že pří nákupu her na Uplay můžeš 100 Units vyměnit za 20% slevu. Já to tak měl, ku…
L-Core 09.02.2019 19:57
L-Core
OK, dik, jednou teda snad budu mit slevu. :-) Na UbiStore mam totiz ve wishlistu uz jen Assassins Cr…
RedMaX 09.02.2019 22:02
RedMaX
Z klientů co znám (Steam, Origin, Uplay, Epic, Galaxy a BigFishGames) je podle mě uplayácký ten jedn… nový
L-Core 10.02.2019 14:47
L-Core
Jak rikam, ja kupuju rovnou na UbiStore, protoze obvykle kdyz je sleva na Ubi hry na Steamu, tak je… nový
RedMaX 10.02.2019 22:22
RedMaX
S Originem jsem myslím nikdy nezaznamenal žádný problém. Akorát při jeho spuštění (po delší době, ně… nový
L-Core 11.02.2019 08:58
L-Core
Ten pocit keď si chceš kúpiť pozadie za 1k žetónov ale máš len 998 :( :DDD
Sova123 09.02.2019 19:23
Sova123
Tak to je jednoznačně na sebevraždu. Život úplně ztratil smysl. nový
L-Core 11.02.2019 08:59
L-Core
xdd poslední
Sova123 11.02.2019 10:07
Sova123

https://hry.poradna.net/questions/2831928-steam-zetony-lunar-sale

Kdyby to šlo, klidně bych ti všechny žetony zadarmo poslal. Já o pozadí a emoji opravdu nestojím.
Proč to Valve neumožnilo nevím. Možná si myslí, že zájemci o žetony budou nakupovat jak zběsilí.

--
edit: Otestoval jsem použití žetonů, za 4200 jsem dostal dva odznaky. A teď koukám stoupl mi XP level o dva body, asi se zblázním radostí.

Dik ale ne.

Ja tenhle typ her na PC zasadne nehraju a abych to potvrdil, tak jsem udelal vyjimku s tim Unravel. Respektive jsem nevedel ani o co jde, ale nekdo mi rekl, ze to ma krasnou grafiku a na to ja slysim.

Nicmene teda zacal jsem pri ceste do prace hrat na mobilu Manuganu a obrovska nevyhoda nebo mozna vyhoda je, ze v hromadnych dopravnich prostredcich nemohu vyvojarum nadavat do ktretenu, co delaji hry moc tezke, ale je to zase sila, furt opakuju jednu uroven a dostat se dal je na tyden. Diky tomu, ze tim zabijim jen cestu, kdy nic nehonim, tak mi to zdaleka tak nevadi jako na PC, kde me opakovani stoji cenne hodiny a minuty zivota, kdy bych mohl hrat neco dalsiho, co uz mam v knihovne her. ;-)

Jinak momentalne jsem na UPlay, ten Far Cry 3, tak jestli rozdaval Steam nejake zetony v poslednim tydnu, tak nevim o co jde, ale jinak jsem urcite zadne zetony nikdy nemel. Taky uz by se mohli krotit: karty, odznaky, diamanty, ted jeste nejake zetony, neni uz to moc?

---

Na UPlay jsem level 10 a mam 194 Units, k cemu to je dobry taky netusim. :-/

Uplay: Mám dojem, že pří nákupu her na Uplay můžeš 100 Units vyměnit za 20% slevu. Já to tak měl, kupoval jsem v akci poslední Trackmanii. Cena se snížila o 20%, units se odepsaly, eura se odepsaly a… hra mi nepřibyla :-) Trvalo měsíc, než mi peníze vrátili na účet, units ale skončily v propadlišti.

Včera jsem kupoval Far Cry Primal (na wingamestore) a zase komédie. Tentokrát jsem "nekoupil" s/n, ale měl jsem se přihlásit na Uplay účet, že se to samo propojí. Ne v klientovi, ale na stránkách Uplay. A ty řvaly, že nesedí login/pass. Nakonec jsem na to přišel, nefungovalo to v posledním FF, v EDGE jo, ale Uplay se mi tam načetl ve francouzštině, nějak jsem to tam intuitivně odklikal a už to mám v klientovi.

OK, dik, jednou teda snad budu mit slevu. :-) Na UbiStore mam totiz ve wishlistu uz jen Assassins Creed Origins a Oddyssey, ty ale nebudu kupovat nejspis driv jak za dva roky.

Jinak tam mam koupeno 13 her, pricemz nakupoval jsem tam asi 8x a dalsich 5 her mam zdarma v ramci nejake akce nebo k hardwaru. Problem jsem mel jedinny, kdyz jsem si dal dvoufazove prihlasovani pres Google Autentifikator, ale to jsem s podporou nakonec poresil a dneska mam overovani pres email stejne jako na Originu. Tak to nechapu, asi mas proste na ne nejakou smulu.

Z klientů co znám (Steam, Origin, Uplay, Epic, Galaxy a BigFishGames) je podle mě uplayácký ten jednoznačně nejhorší. Galaxy nepoužívám, protože není nutný (už jsme to probírali), zbytek nutný je, i když BigFishGames pravděpodobně není nutno mít spuštěný při vlastním hraní, několikrát ověřeno. Epic mám jen kvůli hrám, které rozdávají zdarma, pravidelně je aktivuji v knihovně, ale hrát (z toho co vyšlo) předpokládám jen Subnauticu.

Jediný bezproblémový způsob pořízení her čistě pro Uplay jsou z mého pohledu akce zdarma či zadání s/n. Dva případy, kdy jsem hru pořizoval jinak, byly s problémy. Funguje i zdvojení klientů (koupíš na Steamu, chce to i Uplay), tam snad nemá Uplay co pokazit.

Jak rikam, ja kupuju rovnou na UbiStore, protoze obvykle kdyz je sleva na Ubi hry na Steamu, tak je sleva i na UPlay. Problem jsem zatim nemel.

Jinak za me nejhorsi klient je Origin. Nejlepsi klient je GOG Galaxy, je prehledny, neotravuje socialnima funkcema, nema vypadky, aspon jsem zatim na zadny nenarazil. Na druhem miste je Steam a jasne UPlay neni zadnej zazrak, ale aspon mi narozdil od Originu spolehlive funguje. Zadne dalsi launcher nemam a ani mit nebudu, o hry zadarmo zase tak moc nestojim, abych musel instalovat do PC kde jaky neznamy soft.

S Originem jsem myslím nikdy nezaznamenal žádný problém. Akorát při jeho spuštění (po delší době, několika týdnech) trvá, než se aktualizuje.

Sociální funkce mě také nezajímají. Akorát na Steamu mám pár lidí odsud (ale kdybych neměl, nic se neděje, stejně na Steamu nekomunikujeme, to můžeme tady) a pak lidi, se kterýma řeším či spolupracuji na češtinách.

Kdyby pro hry nebylo potřeba klienty mít, neměl bych ani jeden.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru