Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Far Cry New Dawn

Já udělal expedice dvě, ta první (na lodi) se moc nepovedla, zapomněl jsem na jednoho a on spustil řev ještě předtím, než jsem sebral balík. Nakonec jsem v panice z lodi skočil do vody a plaval na místo vyzvednutí, ve vodě mě ohryzávali žraloci a pálili po mně z lodi, nic moc.. a protože jsem plaval pomalu, helina tam byla brzo a skoro ji rozstříleli. Nakonec jsem to ale stihl. Měl jsem se nechat zabít a udělat to podruhé, lépe. Teď už to bude těžší.

Druhá, na mostě, to už bylo jinačí kafe, všechny jsem v tichosti zlikvidoval, pak obhlídl cestu, jak rychle pryč (dlouhé lano), vzal balík a hajdy pryč. Pomalu ani nevěděli kde jsem a těch pár u heliny jsem ukulometoval.

Na derby se netěším, řízení a střelba dohromady mi nikdy nejde, protože řídím AY a <>, dvěma rukama, WSADem to neumím. Po svých to bude pro mě asi přijatelnější. No, uvidím.. Předchozí jezdíci mise byla vždy pohoda, třeba to nebude tak strašné :) Mám perk "skok důvěry", třeba vyskočím někam, kam devs nepočítali a pěkně je budu kydlit ze zálohy ]:)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny