Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Far Cry New Dawn

Tak k New Dawn.

Jsem za polovinou, dělám poctivě všechny vedlejšáky a všechny lokace, součástky se hodí a mikrotransakce podporovat určitě nebudu, takže je musím získávat hraním. To "stále stejné" mi nevadí, je to vždy pokaždé jinak, jiné prostředí, kulisy, taktika.

V určité části hry, po skončení mise *), do nabídky schopností (perky, "talenty") přibudou parádní vylepšení. **)

Expedice jsou zajímavým zpestřením a možností získat spousty potřebného matroše na výrobu zbraní (a později ozbrojené helikoptéry, na což se moc těším. Navíc, stejně jako "dobývací" mise, se dají 3x opakovat, pokaždé se silnějšími protivníky a vyšší odměnou.
Lov ryb je mnohem pohodlnější než ve FC5, není tak frustrující. Lov zvěře, obzvláště té nejvyšší jakosti, je značně obtížné, pokud člověk nemá nejúčinnější zbraně (do toho mám zatím dost daleko). Dají se ale využít různé věci, které hra přináší, např. při lovu jakéhosi super-bizóna ***)

Osobně hodnotím tuhle FC hru velmi vysoko. Jiní ale mohou být z toho recyklátu zklamáni.

---------
*)

Mise pro Josepha z FC5, tamního hlavního zloducha. Závěrečný souboj je opět výletem do šílenství, ale oproti FC5 tentokrát je vše mnohem normálnější. Ty útěky z FC5 už nechci nikdy vidět - a misi s písní "Only You" už vůbec ne ]:)

**)

Obzvláště "zuřivost" z nás dělá skoro superhrdinu, boj s trubkou či pálkou získává úplně nový rozměr.

***)

jsem vylezl někam nahoru. kam na mě nemohl a postupně jej "šípoval" do jediného zranitelného místa. Bylo to kousek od křižovatky cest, jako bonus ta potfora pomordovala spoustu postav, které se tam nachomejtly. Převrácení náklaďáků ji také nedělalo problém :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny