Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Far Cry New Dawn

Zaklinac serie je absolutne jina jednicka, dvojka a trojka. Protoze to na sebe navazuje, tak je dobre hrat vsechny tri hry a to v rychlem sledu za sebou, protoze ja to hral s pauzama a nasledne jsem vedel, ze mi nektery dej v trojce, ktera je vrcholem serie, unika.
Zaklinace 1 bych trochu prirovnal k Dragon Age 2 tou hratelnosti. Zaklinac 2 je v podstate linearni hra, rekl bych takova klasika znacne zjednodusena oproti jednicce, ale s mnohem privetivejsi kamerou. Zaklinac 3 je pak open-world se vsim vsudy, po pravu nejlepsi hra vsech dob. Protoze tu vidim k jakym hram se priklanis, doporucil bych ti pominout prvni dva dily presto, ze ti budou unikat nektere souvislosti a vrhnout se rovnou na Zaklinace 3. Zazitek to bude stale dobry, ikdyz holt nekterym vecem toho universa neporozumis.

KCD jsem poridil, hrat to rozhodne chci. Obdobi husitskych valek nemusi mit kazdy rad, ale na druhou stranu, at uz vnimame husity kladne nebo zaporne, tak valecny system, ktery vytvorili, byl ve sve dobe unikatnim ze svetoveho hlediska. Tudiz sice dnes muzeme litovat poborenych hradu, ktere se nedochovaly, ale ten odkaz, ktery husite vytvorili, je take silny a nelze mit oboje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny