Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Far Cry New Dawn

Na jednu stranu to, ze ty recyklaty hrajete chapu, ono pokud clovek narazi na spatnou hru, tak si pak rekne, ze je lepsi hrat znovu to co uz hrac zna a nemeni se to. Jenze, nejsou jen spatne hry a jestlize u toho hrac nesedi neustale a nema dohrane vsechno, tak mu potom unikne i treba neco opravdu zajimaveho a to je skoda.

Takze jo, pokud jednou dohraju vsechno, co me oslovuje a co mam v seznamu her, ktere chci aspon zkusit, tak je ten Far Cry navykovy a klidne ho dam znova, trochu otazka je, proc kupovat FC5 a nedat podruhe FC3 nebo FC4. Navic, dokud to hraci budou furt hrat, tak bude casem dalsi recyklat FC6, FC7, .... Ubisoft nema motivaci nejak ty techniky hry alespon vylepsovat nebo obmenovat.

Abych byl konkretni: kdyz jsem hral napodobeninu FC tu polskou "odstrelovaci" Sniper Ghost Warrior, tak jsem si taky rikal, ze jsem rovnou mohl hrat nove Far Cry 5 a aspon bych mel jistotu, ze to nebude tak silene padat jako tato hra. Ale po dohrani jsem rad, ze jsem tomu dal prednost, protoze pres ty technicke obtize to bylo aspon trochu jine. Jinak ale Sniper Elite 3, Dishonored 2, i to For Honor hraju radeji, protoze kazda hra je uplne jina a proc se ochuzovat recyklatem o nove zazitky. (Ty navic stale nehrals toho Zaklinace 3, ze? A tam si myslim, ze se pripravujes o velky zazitek, presto ze tvrdis, ze je ti hrdina nesympaticky.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny