Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Total War Saga: Thrones of Britannia

Hledal jsem na netu různé tipy, návody, bohužel v češtině jsem nic pořádného nenašel a s angličtinou moc kamarád nejsem

- Ta hra je kupovana ? Protoze normalne ve Steam verzi jde nastavit "Cestina_Titulky".

Jak mám teda nejlépe rozehrát začátek, jak co nejrychleji přijít k penězům a potravinám abych byl schopný postavit co nejvíc vojsk a dokázal se ubránit nepřátelským frakcím?

- To zalezi za jakou hrajes fraction (kazda faction se hraje trochu jinak, na jiny zpusob), vikingové treba loupi mesta a nenechavaji si je, anglani zase stavi kolonie a posiluji se spis interne, etc "Jinak o tom ta hra jaksi je", najit zpusob, spravnou strategii (vedet jak se mas v urcité situaci , k urcité faction zachovat). Jestli se ti to zda moc tezké, tak si nastav "politiku" na "jednoduché" a nestav zbytecne velké armady, na dlouhou dobu ti vystaci v klidu jen dve mensi armady.

TiP - Jestli chces rychle armadu a penize, pln mise a ukoly coz ti daji za odmenu treba penize, nebo novou armadu ci jeji cast, vudce. Jestli jsi slaby tak se prirad k nejaké jié fakci (sousedovy) kde podepisete smlouvu o splecné ochrane hranic a podobne, muzes taky udelat svatbu aby jsi zvysil duvernost a tak, "o tom to proste je"
* To je jako by se hrac FPS zeptal, tak mam nekoho rychle strelit do hlavy, protoze me ostatni hned me zabijou, musis to zkratka praxi dostat do ruky..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny