Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nejblbější hra všech dob - Risen 3

Tak je to porad stejne, po spusteni Risen 3 kliknutim ve steam knihovne se ceka u cerne obrazovky nekdy 3 a nekdy az 7 minut nez hra nabehne, pak ale funguje ok.

Nicmene teda Risen 3 neni tak dobra hra jako Risen 2. Ona je svym zpusobem podobna, dalo by se rict stejna akorat je vseho vic. Navic jsou ve hre znacne chyby, napriklad pri rozhovoru si za vas stoupne NPC postava a vy cely rozhovor sledujete jen jeji hlavu. Horsi je to behem souboju, kdy zvire zaleze do krovi a vy cely souboj vidite jen to krovi nebo u souboje u skaly se koukam jakoby v te skale do skaly. I samotny soubojovy system neni dobry, moznym resenim je to hrat jak tu popisoval Prasak na ty strelne zbrane, ale pokud hrajete mec jako ja, tak mam tyto problemy:
1. nedokazu odrazit utok bestie treba pavouka, pokud se dobre trefim do zacatku, tak ho udolam velice jednoduse, ale pokud po mne skoci prvni, tak sprcha ran od nej nejde prerusit.
2. to navazuje na prvni bod, ze muj pomocnik zyva metr ode me a nepomuze mi nebo naopak se mi snazi ukrast protivnika a pritom to do nas sije druhy protivnik zezadu, pak se prave tezko taktizuje zahajeni souboje, kdyz se soustredite na protivnika, ale pomocna NPC vam ho ukradne a vas okamzite napadne druhy protivnik.
3. navazuje na druhy bod, ze NPC pomocnik casto v soubojich spis prekazi nez aby vam pomahal, coz je sice ve hrach caste, ale tady je to prekvapive, nebot v Risenu 2 fungoval boj s asistujicim pomocnikem velmi dobre a NPC byli velmi napomocni.
4. kdyz skonci souboj nebo nekdy i v jeho prubehu se hrdina prestane orientovat a jak klikam mysi proti bestii, tak se nahle nechapu proc otocim a napadnu asistujici nebo opodal stojici NPC postavu, opet se v Risenu 2 nic takoveho nedelo, tak nechapu, co vyvojari sasili a proc nenechali soubojovy system stejny jako v Risenu 2, kdyz vsechno ostatni je ve hre uplne stejne.

No teda zaverecne vytky ke hre, ve ktere jsem zatim urcite stale v prvni polovine: hra pusobi dost jako nastavovana kase Risenu 2 jeste ke vsemu s tim, ze pribeh Risenu 2 postupne gradoval, tady zatim v podstate pribeh chybi, uvidime dal, treba bude o to vic gradovat zaver, ale moc v to nedoufam.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny