Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nejblbější hra všech dob - Risen 3

Jasne, ja to myslel spis tak, ze u nekterych her (treba Two Worlds) je to bonus, zatimco v Risenech je to nutnost. No ve dvojce jsem strelny zbrane nepouzival vubec, zlepsoval jsem serm, odolnost, zlodejinu, zastrasovani, vyrecnost a nakonec i trochu voodoo. Kdybych to hral na vyssi obtiznost, tak bych potreboval lektvary, tak bych dal prednost vic tomu voodoo. Nakonec hral jsem za domorodce.

U trojky zatim zvysuju zase serm, odolnost, zastrasovani a zlodejinu. Serm a odolnost mi prijde nutna do souboju, zlodejina kvuli penezum a zastrasovani zjednodusuje dialogy. Muzu zkusit zvysovat pusky, ale treba ve dvojce vubec nebyla puska potreba. Respektive byla tam ta smejdska ropucha nebo co to bylo u tech gnomu a nemohl jsem ji dat. Hodim to do spoileru, protoze je to super a urcite by to nemel L-Core videt, jestli bude nekdy Risen 2 hrat.

Musel jsem kouknout na gameplay, jenze ten clovek ji sejmul musketou z dalky, kterou ja nemel. Vubec jsem nechapal co mam delat, ale nakonec se to vyresilo samo. Napadlo me pouzit na ni soudky s prachem, jenze ropucha mi ho sebrala jazykem z ruky a snedla, tak jsem dal do ruky casovanou bombu, ona ji snedla a pulku zivota mela pryc. Nadaval jsem si, protoze asi hodinu predtim jsem mel moznost si koupit jeste jednu bombu i sem o tom uvazoval, ale kvuli penezum jsem to neudelal. Mecem se na toho smejda jit nedalo, protoze mi ho okamzite sliznul z ruky a byl jsem beze zbrane, pak jsem dostal napad, jit na to sekerkama stvur z hlubin, kterych jsem mel zrovna asi deset, protoze jsem je ziskal chvili predtim a jeste neprodal. No a udolal jsem tu bestii, jakmile slizla sekyrku, byla hned v ruce dalsi a sil jsem to do ni, dokud nechcipla. Vtip bylo, ze jsem po boji sel otevrit truhlu, co byla nedaleko a v ni lezely pripravene dve casovane bomby.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny