Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nejblbější hra všech dob - Risen 3

Tak Risen 2 dohrano. Kdo ma rad RPG a nehral, doporucuju, ale pokud bych to mel hrat ted znovu, tak cele na stredni obtiznost. Snadna je v te hre opravdu hoodne snadna, coz neni spatne, jen na to nejsem z ostatnich her zvyknuty.

Je to ale trochu vic hardcore hra, hlavne jak tu psal Prasak, ze je super na RPG hrach, ze muze prosmejdit kazdy kout ve hre, tak u tehle hry je to nutnost. Hrac ma neustale malo penez a nemuze se od ucitelu naucit nove dovednosti a tudiz je nutne hledat vsechny mozne predmety a prodavat je. Take lze v ruznych zapadlych koutech, kolikrat je nutne i nekam vysplhat, najit rostliny s trvalym ucinkem vylepsujici skill.

Jinak poznamka, kterou mi tu myslim nikdo nezodpovedel, Risen 2 ma jednoznacne ukonceny pribeh, tudiz neni treba potom hrat dalsi dil.

---

Co se tyka Risen 3, tak po instalaci prvni spusteni plati to same co u Risen 2, akorat je to jeste delsi. Po prvnim spusteni nabehne cerna obrazovka a je treba vyckat asi 15 minut nez nabehne menu, nepanikarit, neprepinat se do Windows, jinak to spadne. Od chvile co jsem si vytvoril ve hre "save point", tak po spusteni je cerna obrazovka tak cca 3 minuty a potom to normalne nabehne do menu a do hry potom uz klasicky load cca do 10s.

Prvni dojmy z Risen 3, pomerne fesna Patty z predchoziho dilu vypada ted uplne jinak a nutno podotknout, ze ma vzhled prumerne pipiny. Hlavni hrdina, ktery snad ma byt tentokrat jeji bratr, ma pomerne dost iritujici hlubokej hlas, kterej se k postave ani trochu nehodi. Zatim jsem uplne na zacatku, ale dost me irituje soubojovy system, ktery spoleha na nacasovani utoku, akorat si hrdina obcas dela co chce a ono se dost blbe trefuje do utoku, kdyz se hrdina z neznameho duvodu obrati proti jinemu nepriteli nez proti komu by mel vystartovat. Zatim me dost iritujou i NPC partaci, kteri jdou po stejnem nepriteli jako ja, zatimco ten druhy nepritel mi mezitim ustedruje zasahy zezadu. No uvidime, jak se to bude vyvijet.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny