Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nejblbější hra všech dob - Risen 3

Steam
Windows 7 x64
Haswell i7, 16GB RAM, GTX1070

Zkusil jsem vsechno, reinstalaci hry, overeni integrity, reinstalaci PhysX, dokonce jsem stahnul i crack, ale furt je to stejny. Spustim, napise se nazev hry, pak se to prepne do fullscreenu a zcerna obrazovka. Hra neodpovida. Konec, musim ji odstrelit. V prohlizeci udalosti:

Program Risen3.exe verze 3.0.30.0 přestal spolupracovat se systémem Windows a byl ukončen. Chcete-li zjistit, zda je k dispozici více informací o tomto problému, vyhledejte historii problému v ovládacím panelu Centrum akcí.
ID procesu: 267c
Čas spuštění: 01d4b0e4a2ce70d6
Čas ukončení: 16
Cesta k aplikaci: D:\Games\SteamLibrary\steamapps\common\Risen 3\system\Risen3.exe

Hledal jsem na Google, nasel jsem toho hodne, ale nenasel jsem nic, kde by tazatel napsal PROBLEM SOLVED. Proste to nema reseni.

Jestli te neco napadne tak budu rad, ale neverim tomu, ze to je resitelne. Zajima me teda predevsim, jestli je dej Risenu 2 uzavreny nebo se radeji vykaslat na obe hry? Zatim jsem hral jen Risen 1, ale ted jsem instalnul druhy a treti dil, ze je dam hned po sobe. (U Zaklinace (2a 3 hned po sobe) mi to dost pomohlo, ze jsem si jeste dobre pamatoval predchozi dej a netapal jsem v postavach z druheho dilu.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny