Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vše kolem Far Cry 5

No, tak jsem se dostal k tomu, že se schyluje k vypořádání s prvním vládcem/poručíkem celé oblasti. Začal jsem na severu, protože tam je potřeba k vyvolání závěrečného boje nejmíň bodů chaosu či čeho (10.000). Naběhla opět, po čtvrté!, ta otravná scriptovaná sekvence (jak u blbých, tohle UBI totálně pohnojili..), pomalu jsem se těšil na normální misi, likvidaci severního poručíka.

Ale kdepak, další hovadina, mise "Only You". Mám zlikvidovat 6 "vábniček" vlků, nemám odpovídající zbraně, neustále se respawnují zmutovaní vlci, nedá se to řešit nějak v klidu, ideální mise pro redmarxe :-D Jsem zvědav, jak tohle dám (po třech pokusech jsem hru vypnul, snad nebudu muset opakovat tu debilní prescripted misi se zastřelením

Eliho

). Ani netuším, zda půjde tuhle misi nějak přerušit a dělat něco jiného... nebo to budu muset opakovat až se zadaří.

Zvažuji, že se mrknu po nějakém traineru, abych Only You (opravdu je to neuvěřitelně debilní!, včetně grafiky) nemusel řešit. Ach jo! Proč nenechali celou hru v klasickém open world režimu, bez připitomělých povinných misí "z jiné dimenze". Ještě, že jsem FC5 nekupoval, ale dostal zdarma.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny