Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co má za smysl hrát hry s příběhem

- Dneska uz se nejmenujes Diminek nebo Meeemmeen, ted jsi pod prezdivkou Mihf?
* Jestli vidis smysl jen v tom ze jdes a strilis do lidi, tak radeji udelejte co nejdrive s rodici schuzku s pedopsychologem.

- Nechapes a nerozumis tomu proc lidé hraji hry s pribehem, protoze prosedis cely zivot za PC a unika ti skutecna realita ktera je za zdmi tvého pokoje, nic co by v tobe vyvolalo potrebné emoce protoze nemas zadny "socialni zaklad".
- Az na ten virtualni, hry, facebook jiny zivot nmas, proto se chlubis jaky mas udelany Steam ucet, protoze davas prednost virtualnimu zivotu na kterym pracujdes vic tak na svém fyzickém proto je to pro tebe tak dulezité.
- Tvé vedomi si vyrobilo druhou osobu "virtualni" ktera te chrani pred realnym zivotem ze kterého mas strach a nic v nem neznamenas. Tu virtualni ti chvali, v relané na tebe kazdy kasle. Tak si tva hlava udelala tuto druhou osobu ktera te chrani pred realnym svetem.).
* Proto nerozumis pribehum, protoze ty jsi zadné nezazil tak elemety v té hre v tobe nevyvolavaji zadné emoce, az na prosedenou a proprdenou zidli jsi dohromady nic nezazil. (imho utikas pred realitou kterou spatne akceptujes, tak si tvé vedomi udelalo druhou osobu zpusobeno sikanou ve skole, tvim vzhledem (komplexy) , nebo rodinima problemama ).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny