Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Fallout 3 - Zmena Grafiky na dedikovanú AMD z Intel HD

Ahojte, neviete ako sa dá zmeniť grafika? ukazuje mi to v Launcheru v nastaveniach - graphic adapter a ukazuje mi tam len INTEL HD Graphics,
no druhú mam AMD Radeon HD 7400M Series ale nedáva mi ju na výber iba tú jednu stále integrovanú... Pozeral som pár videí a veľa ľudí malo AMD ale neviem ako to spraviť... výkon v notebooku mám na max, nemám žiadny šporič batérie nastavený.

Notebook HP Probook 4530 S
4GB Ram
2,00 GHz dojjadrový

Předmět Autor Datum
Neviem ako to má AMD, mám Nvidiu a tam sa toto nastavuje v Nvidia Control Panel. Určite má niečo obd…
d.d. 26.12.2018 22:38
d.d.
Pozri nastavenie biosu, tam sa zvyklo nastavovat, ktora karta je primarna.
fleg-sk 27.12.2018 08:45
fleg-sk
Stačí si otvorič ovládače AMD a následne sa preklikať. AMD Radeon Settings>System>Switchable graphic…
KalosX 27.12.2018 11:52
KalosX
Ďakujem za odpovede poslední
amdddd 27.12.2018 17:08
amdddd

Neviem ako to má AMD, mám Nvidiu a tam sa toto nastavuje v Nvidia Control Panel. Určite má niečo obdobné aj AMD (po kliknutí pravým tlačidlom myši na plochu by si to tam mal v ponuke vidieť), pozerala by som toto nastavenie teda tam.

Ešte by sa ti to možno malo dať nastaviť aj keď si pravým klikneš na ikonku hry a nájdeš si tam možnosť "run with graphics processor" a vyberieš tú AMD, ale môže sa stať, že tam túto možnosť neuvidíš, záleží od tvojich nastavení, ktoré máš v tom "AMD ovládacom paneli".

Stačí si otvorič ovládače AMD a následne sa preklikať. AMD Radeon Settings>System>Switchable graphics až sa dostaneš niekde sem.

[84419-bez-nazvu-jpg]

Tam kde nastavíš High Performance, tak tam to pôjde na grafike AMD a aj keď ti bude potom v Launcheri konkretnej hry písať INTEL HD GRAPHICS, neznamená to nič, hra pôjde aj tak na grafike AMD, len bude písať že ide na integrovanej. Tiež mi píše na väčšine hrách Intel HD Grahics, ale hra beží na dedikovanej AMD. AMD má proste nie vždy dokonalé ovládače pre notebooky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru