Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kúpa Telltale hier na Steame

Ahojte, chcela som si v steam zľavách kúpiť druhú sériu Walking Dead a tiež hru Back to the Future, ale zistila som, že ani jednu z hier už nie je možné kúpiť. Viem, že štúdio Telltale skončilo ale nečakala som, že budú nedostupné aj ich hry. Znamená to, že tieto hry sa už na steame nikdy nebudú dať kúpiť a musím sa už spoliehať len na retail od iných obchodníkov alebo je šanca, že sa do predaja na steame ešte vrátia? Walking Dead som kedysi videla aj na GOG, zmizlo ale aj odtiaľ. Ďakujem za odpovede.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Walking Dead uz na Steamu neni a pouze zustanou jednotlive episody v knihovne hracum, kteri si je ko…
RedMaX 26.12.2018 00:32
RedMaX
Aha, tak toto som nevedela, vďaka za uvedenie do obrazu. A novým vývojárom čo prebrali Walking Dead…
d.d. 26.12.2018 00:52
d.d.
Ty informace se ruzni, ale podle vseho Skybound Games prevzal prava na vsechny serie teto jedinne hr…
RedMaX 26.12.2018 09:55
RedMaX
Poučení pro příště: epizodické hry kupovat až po kompletním vydání.
L-Core 26.12.2018 11:07
L-Core
Ja som ale nechcela teraz kupovať poslednú sériu, ktorá má problémy s dokončovaním kvôli koncu Tellt…
d.d. 26.12.2018 22:24
d.d.
Já vím, reagoval jsem na to, že původně vydávané epizody poslední série na Steamu nakonec možná nebu… poslední
L-Core 27.12.2018 06:49
L-Core

Walking Dead uz na Steamu neni a pouze zustanou jednotlive episody v knihovne hracum, kteri si je koupili drive jeste od Telltale. Mozna ze by tam mohli byt i nove epizody ale jen pro hrace, kteri maji koupenu 1. epizodu zaverecne rady, o tom se zatim spekuluje. Novy vyvojar nema rad Steam, svoje hry tam mit nechce a udajne se dohodl na exkluzivite pro Epic Store, coz je takovej novej obchod od takovy pochybny firmy.

Jak to bude s MS Store neni zrejme a doporucoval bych radeji vyckat nez to tam v tuto chvili kupovat. Na GOGu to uz nebude urcite, novi majitele by nikdy hru bez ochrany nevydali a tudiz to byt na GOGu nemuze.

Aha, tak toto som nevedela, vďaka za uvedenie do obrazu. A novým vývojárom čo prebrali Walking Dead pripadli práva aj na predchádzajúce série vydané ešte pod Telltale?

Tak na MS Store neplánujem kupovať nič, ak to všetko prejde len na Epic store asi ma to trochu zamrzí. Tak asi len už kúpiť niekde zostatkové steam kľúče. Vďaka za odpoveď.

Ty informace se ruzni, ale podle vseho Skybound Games prevzal prava na vsechny serie teto jedinne hry od Telltale. Tim, ze se jedna o uplne novou firmu dcerinou spolecnost firmy zamerujici se hlavne na video obsah, tak nikdo netusi, co od nich ocekavat. Ale co jsem slysel, tak GOG bude mimo jejich zorne pole a Steam z nejakeho duvodu nemaji radi, takze buh vi co z toho nakonec bude.

Tady k tomu neco malo pisou:

https://store.steampowered.com/news/?appids=207610

Ja som ale nechcela teraz kupovať poslednú sériu, ktorá má problémy s dokončovaním kvôli koncu Telltale ale druhú sériu vydanú v roku 2013. Keď som pred rokom hrala prvú sériu, ťažko som mohla vedieť aký problém môže neskôr byť dostať sa k ďalším, už dávno kompletne vydaným sériám.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru