Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak hrát Far Cry 3

Ahoj,

zacal jsem hru Far Cry 3 a hned na zacatku mam problem. Mam ukol zabit nejakeho velitele nepritele a to po rakyatovskem stylu nozem (likvidaci). Kdyz ho zabiju pistoli, tak mise neuspesna a konec hry. Stravil jsem nad tim hodinu a nejde to, nechapu jak ho zabit.

Na tom stanovisti je okolo toho velitele dalsich 5 nepratel a navic jeste pes. Neda se tam nepozorovane priblizit, vsichni jsou kousek od sebe a koukaji na sebe, tudiz je nelze zlikvidovat tise. Jakmile me zahlednou, tak vypusti psa. Ten navic zacne stekat, jakmile se priblizim a oni se tak aktivuji a jsou ve strehu. Zkousel jsem hodit kamenem, ale kdyz jsem od nich dal, tak na to neregauji a kdyz jsem bliz, tak jich to zaktivuje vic a zase teda neni moznost je zabit jednoho po druhem tise.

Mam nastavenu nejnizsi obtiznost, ale presto je to nepochopitelne narocny a proste hned asi pres treti misi nejsem schopen prejit. Zeptat bych se teda chtel tech, co to hrali, jestli je tam nejaka vychytavka, ktera me nenapadla a jak postupovali oni, kdyz se pres takoveto obtizne mise dokazali dostat?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny