Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak hrát Far Cry 3

Jak dlouho jste hrali Far Cry 3?

---

A jeste takovej provokativni dotaz: Jaky je rozdil mezi Assassins Creedem a Far Cry 3? :-D

Mne totiz ty dve hry prijdou uplne silene podobny, jednou lezu na rozhledny, po druhe na vysilaci veze, atd. Prijde mi, ze v UbiSoftu vubec nemaji nikoho kreativniho, ktery by dokazal vymyslet neco originalniho.

---

Jinak me Far Cry 3 dost bavi, jsem v 22. misi z 39, teda kousek za polovinou, pritom uz to hraju dost dlouho. Skoda, ze UPlay nema tu statistiku poctu hernich hodin, protoze mi prijde, ze uz snad musim byt na 30 hodinach, takze pomerne dost dlouha hra, necekal jsem to.

Jak jsem byl z te hry zpocatku dost zklamany, tak hra ma opravdu tezky tuhy zacatek podobne jako tomu byva v RPG hrach, ale jakmile ziskate vybaveni a zlepsite sve schopnosti, tak uz je to dobre hratelne a nepratele kosim uplne jednoduse.
Vadi mi teda jen dlouhe nacitaci casy, opravdu tragicke. V samotne hre bych zkritizoval jen nutnost vyprazdnit zasobnik do zvirat, na jeden naboj nejdou zabit vubec a pokud clovek strili odstrelovackou a setri naboji, tak musi davat zasahy jen do hlavy. Neco jako mirit na srdce nelze, hra s tim nepocita a takovy zasah bere jenom jako zraneni.
Kazdopadne neni to vubec spatna hra, jen proste drsnejsi zacatek.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny