Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak hrát Far Cry 3

martím450: Souhlas, hororove taky nehraju, vyjimku jsem udelal s Alanem Wakem a nedohral jsem to. Nadherna hra, ale prilis strasidelna a mozna i v dusledku toho prilis slozita. Neoznacil bych hororovky jako nejhorsi, ale proste je nehraju a do budoucna uz hrat nebudu.

Dwane Dibbley:

Od nejhorsi: 1/ hra kterou prave hraju

S timhle souhlasim, neni to tak uplne vzdy, ale casto ano. Dal uz ne, nekdy se mi to po dohrani rozlezi v hlave a uvedomim si, ze to vlastne bylo docela dobre. :-)

mikeforever:

Tohle je tezky rict, mam velke mezery a zase tak moc her jsem nehral. Momentalne bych asi vypichl dve hry jako opravdu blbe a jednu hru jako zanr, ktery me prestal bavit a uz podobne hry hrat nebudu. Co me hrozne zklamalo bylo Crysis 2, drive jsem tento typ her hral rad, ale mozna je to vekem, ale vubec me to nebavilo. Urcite bych tu hru neoznacil jako blbou, ale hry na tuto tematiku hrat nebudu. Crysis 3 jsem nastesti nekupoval, takze jsem ho z wishlistu vyskrtl. Ted jsem treba videl gameplay pripravovany Anthem a vim, ze to hrat nebudu nebo meli o vanocich slevu na nejaky novy Gears of War a taky jsem koukal na gameplay a vim, ze proste me to vubec nezajima.

Ty dve blbe hry:

Prince of Persia: Sands of Time - to me vyslovene vytocilo tim, jak je to extremne tezke a ikdyz na jednu stranu bych tu hru rad uhral, tak proste vubec nemam nejmensi poneti jak. Nepratele, kteri na me vyskakuji jsou totalni zabijaci, kteri me par ranama pripravi o vetsinu zdravi a kdyz se mi v jednom z 50ti loadu podari zdravi doplnit, tak bez checkpointu po me jde takove mnozstvi nepratel, ze se ani s vypetim vsech sil nemohu pohnout o krok dopredu, tudiz ta hra je pro me svou prestrelenou obtiznosti debilni.

Splinter Cell: Conviction - hral jsem vsechny predchazejici dily teto serie vysle na PC a to co jsem dostal v teto hre, bylo neco naprosto neocekavane zalostneho, to nesnese s zadnym predchozim dilem srovnani, hrozne. Navic hra je uplne jednoducha jak pro strance priblbe hratelnosti, tak po strance hloupouckeho pribehu. Protoze jsem si to koupil, tak jsem to i dohral, ale proletl jsem tou hrou snad za 9 hodin, coz je bezkonkurencne nejkratsi hra co jsem hral. Takze, pokud bych bez vahani nekterou hru oznacil jako uplne debilni, tak je to tato.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny