Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Podivná hra Zaklínač 2

Zdar,

mam Zaklinace 2 z GOGu. Zacal jsem hrat a protoze jsem lama, hned jsem vlitnul do tutorialu, jenomze jsem v arene a pise mi to: Aktivuj panel postavy a utrat vsechny body talentu za schopnosti ze stromu vycviku.
Kdyz zmacknu C, tak nemam zadny talent je tam 0 talentu. Mel jsem 1 talent, ale ten jsem utratil v predchozim dialogu. Co mam delat, rad bych vycvik dohral, preci jenom bych rad nabral nejake zkusenosti pred samotnou hrou, nakonec znate me. Co s tim?

Pak jsem se chtel zeptat, jestli mam s ohledem na me schopnosti zacit hrat Zaklinace 2 na nizkou nebo stredni obtiznost? Preci jenom po zkusenosti s Two Worlds 2 bych chtel aby ty souboje byly trochu vic nez jen ctyri seknuti mecem, ale zase aby to nebylo nehratelny, nevim jak to funguje v Zaklinacovi 2.

Treti vec je grafika, jak nastavit grafiku pro kartu GTX1070? Problem mam hlavne s tim, ze ta hra je graficky divna, vsechno je silene prehnane nabliskany, je to dost neprijemny a navic mi v te hre poblikava cerne pozadi, je na zacatku noc a to blika.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny