Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Podivná hra Zaklínač 2

Hmm, no jo napsal jsem to - nepovedeny. Ale znate me, prehanim. :-)

Ono to bylo mysleno jinak, v podstate je to koridorova linearni hra s tim, ze sem tam nektery ukol muzes splnit mimo poradi. Zpusobem jakym se ve hre pohybujes, mi to pripomina Arcanaiu Gothic 4. Jenze ja pred tohle hrou hral open worldove hry jako Gothic 3 a Two Worlds 2. Jsem dostal neco co jsem necekal, tak jsem napsal nepovedene. Ale mysleno tak, ze se to rozhodne dalo udelat lepe, ne ze je to uplne blbe.

Treba jdes lesem a v Zaklinacovi 1 se dalo jit kudy jsi chtel. Tady to nejde, nemas tam zadne zkratky, vsechno je prihodne zadelane, treba neprekrocitelne krovi tak, abys musel drzet koridor. Pohybjes se v necem co by se dalo vnimat jako prales a je to hodne zeleny a hodne stejny, takze se spatne orientuje v prostoru. Mapa se moc nepovedla, jako ze je vazne spatna a orientuje se tak opravdu spatne. Ono taky nikoho nebavi furt cucet do mapy, jestli jsem se na krizovatce nezamotal a nesel jinam.

Stejne jako v Zaklinacovi 1 je i zde bohuzel pritomen respawn bestii, takze to nekde vybijes a kdyz tam pujdes druhy den, tak to musis vybit znovu. Uplne nejhorsi je ale respawn pasti. Vsude v lese jsou pasti, ktere nejsou videt a ikdyz je zahlednu, tak mys reaguje tak necitlive, ze prijdu k pasti, chci ji sebrat a misto toho do ni slapnu. Nejdriv jsem pasti sbiral a zatracel s tim cas, kdyz jsem zjistil, ze tam bude druhy den znovu, tak ted bezim 20 metru, najednou me to zastavi a auuuu, bezim 20 metru, auuu, bezim 20 metru, ..... Ono to zdravi temer nebere, akorat je to hrozne hloupy.

Jestli jsi nehral Two Worlds 2, tak tu bych ti doporucil vic, ale urcite hrat prvne Zaklinace 2, aby jsi se nenamlsal jako ja. Zase ale nehrat Zaklinace 2 vubec to si zahraj, nastesti je mapa mala a vsechno je kousek od sebe, nejsou tu nejake rozlehle lokace, coz je teda naopak dobre, ze nemas splnit ukol, ke kterymu pobezis hodinu, tady jsi u kazdeho ukolu do 5 minut. Urcite to zkus a pak napis, jestli z toho mas taky takovy pocit jako ja.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny