Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Podivná hra Zaklínač 2

Je to fakt debilni hra, podarilo se mi dostat k tomu Karjanovi, ale toho fakt zabit nejde. Koukal jsem i na youtube, ale proste nevim na co tam ten clovek macka. Nechapu, proc to nemuzou nejak vysvetlit, co vlastne ma hrac delat.
Pochopil jsem, ze mu musim odstranit chapadla. Prvni je v pohode pres past na karjana. Druhy chapadlo zase v pohode pres znameni Yrden, ktere uvezni chapadlo dole. Jenze tim koncim, absolutne se neda vytusit, co ma hrac delat potom. Znameni Yrden uz nefunguje a ta carodejnice nahore uz nezameci ani slovo, aby me hra nejak navedla, jakym zpusobem dostat chapadla dolu a moct je useknout. Takze nasledne tam chvili pobiham, nez me chobotnice shodi na zem a zabije me. Zkousel jsem to snad 10x, ale pokazde je prubeh stejny, neda se to. :-/

Edit: Jo a s tim Tetrisem si to nech laskave od cesty, priklad dobre hry jsou oba dily Two Worlds, kde treba v druhem dilu taky byla na konci silenost, ale dalo se to, vedel jsem co delat, jen trvalo nez se mi to povedlo. Tady je idiotsky, ze proste vubec nevim co s tim.

---

Edit: Jsem stal asi moc daleko nebo co. Zkouknul jsem jeste jedno video na youtube a tam vzal taky ty dve chapadla zleva jako ja a potom se premistil uplne napravo a zase pres to znameni Yrden a bylo to, tak jsem to udelal stejne a ono jo, uplne jednoduse. Skoda, ze ten co v CD Projectu delal design hry to zbytecne podelal. Kdyz nejdriv ta Sheala mohla volat "pouzij Yrden", tak mohla zavolat i "znovu Yrden na druhe strane" a bylo to byvalo hned jasne.

Kazdopadne dobry, no uvidime jak se to bude vyvijet dal. Ten souboj by nebyl jinak spatnej, zatim takovy dost osvezeni te nudy, snad to bude dal lepsi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny