Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Call Of Duty 2. Awaiting connection

Ahoj. Mam zakoupenou hru na Steamu Cod 2 a pri hre online pres steam mi predtim slo asi 20% serveru, ze se to komplet nacetlo. Oblibil jsem si jeden server a hral jen ten. Ted po delsi dobe jsem si to chtel zapnout a to co se mi stavalo u tech 80%, coz bylo to, ze mi to psalo awaiting connection ted pise u vsech vcetne tech serveru, co predtim sli. Nevite kde co muze byt spatne? Ted cekam 130 sekund na pripojeni a furt nic. Nechapu, kdyz si zakoupim hru a jedu pres steam, proc mi predtim neslo tech 80% a uz vubec nechapu, proc nejde ted uplne vse. Dekuji za pomoc.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vypnout firewall, případně odinstalovat antivirový program. Nainstalovat punkbuster je taky třeba. nový
codforever 07.11.2018 13:55
codforever
No... hele já nevím ale já nikdy do žádné hry PunkBuster neinstaloval... Máš to pořád spuštěné na po… nový
TimeToKill 07.11.2018 20:05
TimeToKill
Nemám žádnou novou aplikaci, program ani firewall, ani aktualizaci, nic :D Já už zkusil poslední mož… poslední
Cod2 MP 13.11.2018 15:57
Cod2 MP

No... hele já nevím ale já nikdy do žádné hry PunkBuster neinstaloval... Máš to pořád spuštěné na pozadí a dělá to bordel v pc.To jsem radši vždycky hrál na serverech kde ho nepotřebuješ.A navíc kdyby mu to dělal punkbuster tak mu to napíše :-)

Nemám žádnou novou aplikaci, program ani firewall, ani aktualizaci, nic :D Já už zkusil poslední možnost a to odinstalovat a naisntalovat Steam a musel jsem si ve hře udělat novej profil a jde to, tak snad to pomůže někomu v budoucnu. Díky za Váš čas a snahu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru