Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemAnketa Black Ops 4 je to Masterpiece?

Mas treba lidi, co maji PC jen na praci, tudiz treba na integrovane grafice. Kdyz porovnas cenu herni grafiky nove rady RTX od NVidie a cenu konzole, tak ta konzole draha neni.

Hry jsou na konzole drazsi, protoze neexistuji slevova obdobi jako na Steamu, zase je to do urcite miry prinos pro vyvojare, ze na tom vic vydelaji. Ale samozrejme neni to automaticke, u PC kdyz je dobra hra, tak si ji ve sleve koupi vic hracu, kteri by ji jinak treba nekoupili vubec, takze se uplne neda rict, ze by z konzoli mel vyvojar vic penez.

Osobne konzoli nemam a prizovat nebudu predevsim z toho duvodu, ze by to pro me byl jen dalsi kram navic, ktery bych doma musel skladovat. PC mam pripojene k TV. Hry, ktere se dobre hraji s gamepadem hraju s nim na te TV jako kdybych mel konzoli, proste neni zadny duvod u PC hrace konzoli vlastnit snad mimo ty exkluzivni hry na konzole. Ovsem na PC je tolik her, ze take nejake RDR2 v pohode vynecham, kdyz to na PC neni.

Jinak samotne RDR2 bych nenazval paskvilem, ale je to asi vyborna konzolovka, ovsem celkove jen mirne nadprumerna hra diky sve rozsahlosti. Graficky to neni nijak uzasne, to dneska konzole neumi a herne je to podobne uzce zamerene jako KCD. U RDR2 se jedna o zanr westernu, u KCD o cesky stredovek. Soucasny hype okolo RDR2 brzo odezni a pokud se proslycha, ze casem ma snad ta hra vyjit i na PC, tak pokud se to stane, tak z toho zadna velka bomba nebude.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny