Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ten Prince of Persia: The Sands of Time je pekne idiotskej

To jsem si zase nabehl.

Je to nehratelne.

Prochazim teprve pres tutorial a v tutorialu je jen jedno misto na ulozeni, tam jsem si to ulozil, pise to 2%.

Potom ulozeni jsem musel prebehnout pres zed, dostat se pres pohyblive sloupy, potom ruckovat po prickach na svisle zdi, potom preskakat 4 sloupy, potom se vyskrabat nahoru a sebrat dyku casu. Potom byla dlouha animace nejprve chtel nejakej jouda dyku, ale muj otec mu ji nedal a nechal mi ji, potom jsme prisli pred nejakyho papalase a tomu otec dal pisky casu, potom ten jouda rekl, ze se aktivujou tou dykou a potom sel ten muj hrdina a vrazil tam dyku, potom zacali vsichni zdrhat a objevili se tam takovy desivy smejdi a mel jsem za ukol je likvidovat.
Musel jsem je zmlatit mecem a kdyz lehli, tak je dorazit dykou, ale bylo jich cim dal vic a neslo to. Zabili me,tak jsem pouzil previjeni vzad skrz dyku a snazil jsem se je sejmout, ale po chvili me zase zabili a znova a znova. Nakonec dosel cas a musel jsem to restartovat od toho mista, kde na me ty smejdi nabehli. Tak jsem to zkusil znovu, ale dopadlo to stejne. Safra, rikal jsem si, to bude zase super tezka pakarna.
Zkusil jsem to teda znovu a jeste jednou, neslo to, vzdycky me zabili, tak jsem ze hry vylezl, ze se mrknu na Google, jestli nebudou nejake rady, jak ty smejdy zdolat.

Nicmene me napadlo se zase loadnout do hry.

A tyyy voooleee ja jsem zase na zacatku, jako UPLNE na zacatku pred tou zdi, takze to po me chce hrat hru zase znovu?

Jako to mi nerikejte, ze se cela hra musi uhrat na jeden zatah, to jako nad tim mam sedet mesic v kuse, dokud se to neuhraje, v ty hre nejsou sejvy? ::)

Naprosto kompletne SILENY. :!:

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
https://www.youtube.com/watch?v=ZfI87J0sH18 poslední
Grille 25.10.2018 09:23
Grille

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru