Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Taktování grafiky+ obnovovací frekvence monitoru

Deska s tim nesouvisi, nevidim duvod proc by ti to nemelo jet na 165Hz. V ovladacim panelu NVidia mas monitor a zmena rozliseni a v kolonce obnovovaci frekvence mas co?

Jinak kdyz mas G-Sync tak bys nemel nastavovat nic, protoze G-Sync si s tim snad poradi.

Dost se mi nezda, ze by ta grafika nedala v te hre stabilne 60FPS. Tak zkus pred tou hrou v tom ovladacim panele NVidia nastavit obnovovaci frekvenci monitoru na 60Hz a pak v ty hre zkus jednou zapnout a jednou vypnout VSync a v obou pripadech odmer FPS hry, co to bude delat.

Co treba nejakej rezidentni antivir nebrzdi ti pocitac? A treba v MSI Afterburner si krome FPS odmer i stupen zatizeni grafiky a procesoru, treba bude jedno z toho skutecne blizko 100% zatizeni a tech 60FPS to neda.

Edit: Jsem na to koukal a nejspis v tom NVidia panelu budes mit 144Hz. Tech 165Hz bude maximalni hodnota kam az se muzes dostat s G-Syncem. Proste tam nech tu maximalni hodnotu, ktera tam bude mozna nastavit. Jen pro ucely testovani to sniz na 60, kdyz rikas, ze nechytas stabilnich 60FPS u nejake hry.

A zapomnel jsem predtim, ono ty EVGA grafiky nejsou dobre taktovatelne. Horsi chlazeni a navic ta FTW2 uz je taktovana z vyroby, tak uz moc jit nahoru nepujde.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny