Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Povalí cod ghosts?

Zdravím... půjde mi cod ghosts?

Sestava:
Win 7 64bit
procesor intel core i3 cpu 3.07 Ghz
Ram 8 GB
Radeon RX 560

pokud by nešli jaké nejnovější cod na tom půjde? Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pojede to v pohodě.
Eryo 16.09.2018 12:44
Eryo
Díky... jen si nejsem v něčem jistý... hry jsem nikdy moc nehrál až do ted kdy mě fakt chytla série…
codkař 16.09.2018 12:51
codkař
Pc se může přehřívat, ale viděl bych to spíše na RAM, mě to třeba dělá u nových CoD také protože mám…
Eryo 16.09.2018 13:47
Eryo
Přesně jak říkáš... taková milivteřinka ale i tak mě to vždycky vytočí.Taky si říkám jestli to není…
codkař 16.09.2018 13:57
codkař
Je dost možné, že se to trhá kvůli tomu DVD, protože já když hraju jakékoliv cod, tak žádné DVD v me…
codforever 17.09.2018 10:21
codforever
A ty by jsi mi pomohl jak to nastavit ? Hele já včera zkusil call of duty 1 vyskočilo na mě že se to…
codkař 17.09.2018 15:36
codkař
Ty si neumíš ve hře nastavit rozlišení a detaily? Vybereš v hlavní nabídce options a tam si nastavíš… nový
codforever 17.09.2018 16:20
codforever
Nevidím důvod proč by měl vypínat antialiasing a hlavně vsync, když vsync nemá žádný dopad na to jes… nový
Eryo 17.09.2018 19:52
Eryo
Když nevložím disk do mechaniky cod nevalí... chce to dvd po mě prostě... a ano umím si nastavit cod… nový
codkař 17.09.2018 21:12
codkař
Dovolím si nesouhlasit, že si umíš nastavit cod, když se ti trhá obraz? Ta tvoje aféra s DVD je taky… nový
codforever 20.09.2018 19:00
codforever
Jednoduché pravidlo, když se vše v nastavení vypne, tak hra musí běžet lépe, zrovna tyhle dvě věci u… nový
codforever 20.09.2018 18:56
codforever
Není moje chyba, že nevíš jak funguje VSync a svaluješ to na hru. nový
Eryo 20.09.2018 19:39
Eryo
Hele vy dva... já vím že jsem idiot ohledně pc a nejsem nějak extra velký hráč.Ale to že prostě akti… nový
Moula32 20.09.2018 19:53
Moula32
Moc nevěřím tomu, že to máš ze Steamu. Vlastnosti --> Místní soubory --> Ověřit soubory hry nový
Eryo 20.09.2018 20:02
Eryo
Proč tomu nevěříš kriste pane ? Chceš si mě na něm přidat ? To už sem dělal.Prostě to napíše že tam… nový
Moula32 20.09.2018 20:06
Moula32
Tak ten soubor co je poškozený tak jsem odstranil a už jich je podle steamu poškozených dalších 10.J… nový
Moula32 20.09.2018 20:10
Moula32
Právě že je to tvůj problém, protože se tady ptáš na radu a navíc chceš tuhle hru hrát po netu, i kd… nový
codforever 20.09.2018 20:40
codforever
Tak tedy děkuji no.Koupím si jiný díl.Mě se právě ghosts strašně líbily jak tam máte psa, část ve ve… poslední
Moula32 20.09.2018 21:26
Moula32

Díky... jen si nejsem v něčem jistý... hry jsem nikdy moc nehrál až do ted kdy mě fakt chytla série cod.A zaráží mě že COD 4 MW (originálka) jede jen na nejvyšší rozlišení... když dám menší trhá se obraz... nevíš čím to je ? Jako mě to nevadí jen by mě zajímalo proč to tak je... navíc... semtam třeba jednou za 2 minuty se to škubne jen na chvilku ale i tak mě to štve... a to je o dost méně náročnější než zminované Ghosts... jako nevím nechci kvůli tomu stahovat steam aktivovat to a stahovat 60 GB abych pak zjistil že mám stejný problém.A cod 5 zrovna krásně taky nejdou.Taktéž origo a jako vidím že to není uplně filmová kvalita a mám tam lagy a citelné pády fps.V pc není vir a v nastavení obou her jsem měnil leda cos...

Přesně jak říkáš... taková milivteřinka ale i tak mě to vždycky vytočí.Taky si říkám jestli to není tím DVD diskem už je starý tak třeba jestli to netrhne když to čte při hře nějaká data z DVD.Ale asi ty ghosts odzkouším ty mám uplně nové z JRC.Jinak na RAM bych to asi určitě neviděl... Ramky jsou nové a mám 8 GB a COD:MW chtějí 512 mega :D

Je dost možné, že se to trhá kvůli tomu DVD, protože já když hraju jakékoliv cod, tak žádné DVD v mechanice nemám. Taky to chce mít správně nastavenou hru vypnout v sync, antialiasing a všechny obdobný věci, nechat jenom správné rozlišení a detaily. Jinak jestli tě baví cod 4, tak nepočítej, že budou stejně tak dobré ghosts, protože ty jsou o hodně horší než tento 4. skvost. Jediný co tam má smysl je dohrát kampaň a tím to končí. Na multiplayer se vyplatí Black ops 1 nebo Modern Warfare 2.

A ty by jsi mi pomohl jak to nastavit ? Hele já včera zkusil call of duty 1 vyskočilo na mě že se to nastaví samo nějaký ten safe mode a jede to celkem dobře... ale to nemůžu říct o cod 2.Když dám ten jejich safe mode hra vypadá hnusně.A nedaří se mi to nastavit nějak podle sebe... obrazovka se nějak divně trhá a prostě není to tak plynlé jako to cod1.A jaktože nemáš žádné DVD v mechanice ? Mě COD 4 ani 5 nejde hrát bez DVD

Ty si neumíš ve hře nastavit rozlišení a detaily? Vybereš v hlavní nabídce options a tam si nastavíš hru podle tvého pc a hlavně ten antialiasing a vsync vypnout.
Na žádné cod není potřeba mít DVD v mechanice, to jsem tam měl akorát při instalaci ghostů páč to mělo 60 GB a nechtělo se mi to stahovat, ale jinak DVD vůbec není potřeba ke hraní jakéhokoliv cod, takže nevím, co tu s tím DVD vymýšlíš, stejně dneska už frčí flash disky, protože DVD už je staroba.

Dovolím si nesouhlasit, že si umíš nastavit cod, když se ti trhá obraz? Ta tvoje aféra s DVD je taky nesmyslná, to už naznačuje, že je něco hodně v nepořádku, možná ani nemáš nainstalovaný správný ovladače, což by ovšem jen potvrzovalo to, že i to nastavení v cod nebudeš umět správně nastavit.

Hele vy dva... já vím že jsem idiot ohledně pc a nejsem nějak extra velký hráč.Ale to že prostě aktivuju hru na steam a ona se stáhne aktualizuje a po ověřování vyhodí chybu že jsou pokškozené soubory aktualizace není zrovna dvakrát chyba moje.Píše to že je pšokozený jakýsi imagefile14 ....

Proč tomu nevěříš kriste pane ? Chceš si mě na něm přidat ? To už sem dělal.Prostě to napíše že tam něco chybí pak to stahuje pak to ověřuje a napíše stahování pozastaveno poškozené soubory aktualizace.Nevím už prostě jsem jako z toho na větvi.Za to sem nemusel dávat 3 kila a stáhnout to někde po netu a fungovala by.

Tak ten soubor co je poškozený tak jsem odstranil a už jich je podle steamu poškozených dalších 10.Já fakt nevím už... z DVD to nejde protože je to údajně poškozené stažení z internetu taky protože je aktualizace poškozená... Já vím že na pc jsem idiot.Ale tohle vážně není můj problém.

Právě že je to tvůj problém, protože se tady ptáš na radu a navíc chceš tuhle hru hrát po netu, i když nechápu proč, protože 99% codkařů se téhle hře radši vyhne velkým obloukem, protože je to jeden velký průser. Nevím jestli si hrál ostatní díly, ale můžu tě ujistit, že pokud si pořídíš jakýkoliv jiný díl, tak rozhodně neprohloupíš a upřímně si myslím, že ti ani nikdo tady neporadí, protože o cod na téhle poradně není zas takový zájem a konkrétně u ghostů to bude platit aspoň 100 násobně. To už bych to spíš zkoušel refundnout.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru