Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nelogicka nesmyslna hra - Gothic 3

Kdyz ja bych hrozne rad dohral kazdou hru, kterou jsem si koupil. Prave driv kdyz jsem jeste hry nekupoval, tak jsem mel stazenych a vetsinou i nainstalovanych milion her a ani jsem se nemohl rozhodnout, kterou hrat, pripadne kdyz uz jsem neco zacal hrat, tak pak treba prvni problem a sel jsem od toho.

Nakonec me to tak znechutilo, ze jsem na cas prestal hrat uplne. Takze ted se snazim byt peclivy a kazdou hru si poradne proverit nez ji koupim a kdyz uz ji koupim a nainstaluju, tak ji chci uhrat celou.

I pres problemy, jak tu zminuje Al Capone, se mi to zatim docela darilo a jedinna hra, kterou jsem musel prerusit a dohrat to proste neni mozne je Alan Wake, je to silene obtizna hra, ke ktere se urcite jeste jednou chci vratit, ale opravdu je to tezke.

No a pak je tu ten Gothic 3, kde mam spis problemy s hratelnosti hry nez s obtiznosti. Podarilo se mi se dopracovat ke 12 kalichum, osvobodil uz jsem Myrtanu, Nordmar je za mnou a zbyva jih, ktery teda zkusim projit jeste jednou pekne od Bragy komplet projit, protoze jedinne co potrebuju je paty klic od chramu v Mora Sul. Mam totiz ctyri artefakty Adanose a zbyva jen ten posledni, ktery je uvezneny v tom chramu, od ktereho nemam ten posledni klic a to presto, ze bych podle navodu, ktery jsem cetl, mel mit vsech pet klicu, protoze jsem absolvoval vsechny ty pribehove linky, ktere se okolo tech klicu toci. Ja jen doufam, ze jsem si jen nekde neco nevzal a ze tam neni nejakej bug, kterej mi paty klic zrusil a hra nepujde dohrat. Ona bohuzel ta hra je dost zabugovana. :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny