Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nelogicka nesmyslna hra - Gothic 3

Ja to nehraju podle navodu. Do navodu prave kouknu az kdyz nevim a ted mam prave ten docela zasadni problem, ze nevim kde jsem nesebral ten 12 kalich, protoze jsem byl vsude ale nekde jsem ho nejspis prehledl a kalichy jsou psany jako hlavni pribehova linka.

Ale tak kdyz pises, ze je nepotrebuju, tak dejme tomu, jenze stopro potrebuju artefakty a jeden artefakt je v tom chramu a k tomu se bez 5 klicu nedostanu. Ja mam 4 klice a nemam paty klic. Problem je, ze kdyz jsem teda sel do navodu, tak jsem zjistil, ze klice maji Ilja (pribehovou linku s Iljou mam splnenu), Kirk (pribehovou linku s Kirkem mam splnenu), Kalesch (zabil jsem ho a prohledal), Yussuf (pribehovou linku s Yussufem mam splnenu) a Gonzales. A u posledne jmenovaneho jsem byl taky a kdyz k nemu prijdu, tak zadny dialog, ze mi klic proda nenaskoci.

Debilni hra mi neukaze, ktery klic je ktery a ja proste nevim, kdo z tech smejdu mi klic nedal. Tipuju to na Gonzalese ale nevim. Kdyby hra u kazdeho klice napsala od koho je, tak bych aspon neco vedel, ale takhle je to ztraceny, proste nedomyslena hra, ktera nejde dohrat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny