Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nelogicka nesmyslna hra - Gothic 3

Pokud chces Gothic III dohrat, zacni odznovu a pouc se z chyb.

1) Divoka priroda plna nepratel, kde i ta nejslabsi krvava moucha/krysokrt nebo jak se to jmenovalo te sejme, kdyz jsi (uz v jednicce) sesel z cesty, to je to kouzlo teto francizy. Vylekat se, zdrhnout a pak je vybit az budes o 10 levelu vys.

2) Kdyz uz hrajes podle navodu, mel sis na strankach gothicz.net precist, co Ti ktera dovednost da a rozmyslet si, jak budes postavu rozvijet. Nemuzes byt mistr zbrani, ostrostrelec s lukem kusi, lovec co z priser stahne kazdou kozesinu ci drapy, kovar, zlodej, kapsar, mag a specialista na kutani rudy. To proste nejde. Specializuj se na 1 bojovou (popripade sekundarni na dalku) schopnost a 1 - 2 vedlejsi. Kdyz sis nacpal body do vseho, nediv se, ze uz Ti dosly a nemuzes se dal rozvijet.

3) Pak si na stejnem webu precti, jak se rozvijet bez investovani LP (zvedani mlynskych kamenu, cetba, alchymie, oltare, sber vseho mozneho atd.)

4) Vzij se do postavy, za kterou hrajes a hraj podle sveho, nenabirej si 50 ukolu najednou, pak v tom mas binec. Pis si na papir poznamky, tady je truhla, vratim se sem az s vetsim levelem pacemi zamku atd. Pokud se do hry takto nevzijes, netrap se a hru nehraj.

5) Vse v Gothicu se tocilo okolo toho najit dobrou zbroj, abys byl stale vetsi tank a ke konci neporazitelny spacobijec, drakobijec ci skretobijec. Delej pro to vse. Nekdo Ti nabizi dobrou, kterou chces? Zvys si prave tam reputaci a nemotej se po zbytku Myrtany.

6) Co se zbrani tyka, existuji 2 typy truhel roztrousenych po cele mape (30 od kazdeho tusim) a podle toho, jestli si bojovnik nebo mag, oteviranim ziskavas bud stale lepsi a unikatnejsi zbrane, nebo prave pomucky pro maga.

7) Comunity patch ma krom noveho balancovani i system pro alternativni AI, podle obtiznosti s Tebou bojuji bud 1, 2 nebo 3 nepratele najednou. Mas to aktivovane?

Navnadil jsi me, dnes si jsu G3 znovu po par letech nainstalovat :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny