Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nelogicka nesmyslna hra - Gothic 3

Kytek na perma flasky je celkem dost pokud prohledavas okoli, jestli to hrajes s mecikem, delej jen flasky na silu, ty ostatni kytky klidne sezer (vsechny perma flasky potrebujou kings sorrel, takze tahle kytka je limitujici faktor, ostatnich kytek je +- stejne jako kings sorrow, takze ho pouzivej jen na nejdulezitejsi flasku, coz je pro melee sila).

Ze zlodejiny potrebujes tak maximalne odemykani zamku, z alchimie perma flasky. Kovarinu nepotrebujes pokud vim vubec (tusim ze si muzes udelat o trochu lepsi zbran nez je ve hre jinak k mani, ale kdyz ty body, co nasypes do kovariny, das radeji do sily, tak i s neukovanou slabsi zbrani budes davat vetsi rany). Z lovu (pokud nehrajes s lukem) staci 2x stahovani kuzi a zuby/drapy - potreba neni ani jedno, ale hodi se na par ukolu a penize, ale penez mas vic nez dost a kuze/drapy na ukoly se daji koupit, takze z lovu nepotrebujes nic.

Nechapu proc maxujes dve oblasti - melle a archery. Budto strilej lukem, nebo to mlat nablizko, oboje najednou je ti k hovnu a akorat budes slabej v obou oblastech.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny