Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nelogicka nesmyslna hra - Gothic 3

Treba jsme to jen hrali, jen na tebe uz kasleme protoze evidentne hrajes uplne jinou hru. Cokoli vsem ostatnim slo, tobe nejde, vsechno mas ve hre uplne jinak a vsechno je strasne tezky i na nejlehci obtiznost.

Ve vsech trech gothicach, obzvlast na nejlehci obtiznost (kterou urcite hrajes) muzes skilly davat uplne nahodne a uhrajes to jen na gearu. Koupic nejlepsi brneni (popr. nahrdelnik a ringy) a jsi skoro nesmrtelny, potvory umlatis i zakladnim mecikem. Navic tu nemas ani poradny combat system ktery staci na tvoje vytribene bojove dovednosti - spamovat levy mysitko.

Co se nepratel tyce, rozhodne na tebe nevybihaji po stovkach ani po desitckah. To, ze jich vidis vic nez bys byl rad je dusledek "male mapy", na druhou stranu jejich agro vzdalenost je jen par metru a klidne kolem probehnes. Problem v male mape je krasne videt treba problemu orkove vs rebelove, kdy jsou rebelove "strasne dobre schovani" cca 20 metru od vstupu do mesta (krasne je to videt v noci, kdy vyjdes z mesta a vidis taborak tech "strasne dobre schovanych" rebelu.

Dalsi tvuj naprosto neresitelny problem je "hra me nevede za rucicku, z dnesnich her jsem zvykly ukoly jen odklikat, ani je necist a jen bezet za ukazatelem, ktery me navede pres pul sveta na milimetr presne na potvoru kterou mam zabit. Dokonce mi presne ukaze cestu na mape, takze muzu jet jak podle navigace". Pokud ti tak vadi cist ukoly a doopravdy hledat potvory/lokace podle toho co ti kdo rekne, tak stare hry vubec nehraj.

Gothic smazni a radsi dej TW2, tam mas navigaci a vsechno snadno kosis skoro hned od zacatku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny