Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nelogicka nesmyslna hra - Gothic 3

Nasel jsem tu jeskyni. Mam Myrtanu projetou, vyraboval jsem co slo, splnil ukoly co sly a vycistil od skretu Mortanu a Geldern. Vycistil jsem Gothu, ale skrety pod Gothou jsem zatim nechal nazivu. V Trelisu a Faringu mam ukoly kvuli kterym je treba nejprve navstivit sever a jih a pak to tam muzu vycistit.
Nejprve jsem sbiral byliny a zral je, ale ted z nich delam lektvary na trvalou silu, trvalej zivot a trvalou vydrz, jenze tech rostlin je strasne malo.

Z toho plyne kam prskam body dovednosti - alchymie, dale zlodejstvi, rabovani. Jak vyberu kapsy pri rozhovorech bez zlodejstvi a jak vyrabuju pokladnice bez znalosti vykradani? Nijak. Dal potrebuju luk na strelbu zdalky, teda trenink lovu, potrebuju prospektorstvi, abych mohl kutat, coz miluju nejvic v tech hrach :-) a potrebuju kovarstvi, abych si ukoval vlastni mec. Tohle vsechno mam aspon castecne a k tomu jsem nainvestoval body na boj s mecem a stitem. Potreboval bych dalsich xxx bodu na silu a lov, abych mohl ziskat pokrocily boj s mecem III, nejlepsi lucistnictvi a nektere dalsi lovecke schopnosti, ale bodu uz se nedostava. (Pro uplnost magii zcela pomijim, stejne jako jednu velkou tezkou zbran a kus, jasny, ze nemuzu mit vsechno a magii ja nemam rad.)

Ono teda mozna clovek, kterej hraje maga, muze mit ze hry uplne jinej pocit, ale to neni muj pripad a navic stejne proste jsou ty sileny zastupy zvere a bestii desne nudny a neprijemny. To si nemuzu pomoct, ale to radsi par bestii v Zaklinacovi, ktere se vecne respawnovali nez tyhle sileny zastupy. Jak uz jsem psal v Two Worlds jich tich vlku bylo hodne, ale tady jejich mnohonasobne vic nez je unosna mez.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny