Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nelogicka nesmyslna hra - Gothic 3

Gothic 3 ti nedoporucuju. Ten ELEX by mohl byt v pohode. Jinak ten Gothic 3 neni o obtiznosti, tu domnenku vytvareji fandove, ikdyz tady mam pocit, ze ve skutecnosti to nekteri nehrali a jenom kecaji. K tematu se vyjadruje snad jen Prasak.

Ono u Gothicu 3 je to hlavne o mnozstvi, zabavnost hry, jak si ji predstavuji fanousci a jak si ji ja vubec nepredstavuju je v maximalnim mnozstvi nepratel. Predstav si, ze jsi ulovil tri savlozube tygry a mas z toho docela i radost, ze se ti to povedlo, jenze v Gothicu 3 se priprav, ze behem nasledujici hodiny narazis na dalsich 30 savlozubych tygru. Napriklad jsi zabil ty prvni tri, tak pod 10 metrovym srazem je jich dalsich 6, napravo mas 6 vlku a vedle v krovicku se skryva stinova selma, kdyz je vsechny sejmes, tak neujdes ani 5 metru a narazis na 3 smrtaky, okolo nich probiha stado bizonu a za nimi u ohynku postava banda goblinu, ale neboj dalsi banda goblinu se ukaze za dalsich par metru a za nima jsou dalsi a dalsi savlozubi tygri, takze jich brzo mas plny zuby a jak jdes, tak si jen rikas, paneboze, at za tim rohem nejsou dalsi.

Mam pokracovat?

Takze ne to neni o obtiznosti, to je o depresivni repetetivnosti, kdy si klestis cestu stale a stale dokola zabijenim tech samych bestii. Napriklad jsem kousek od klanu kladiva, kam jsem jeste nedorazil, nemuzu najit cestu, nesplnil jeden ukol, chci se tam vratit, ale hledam to, nevim, kde presne to je a v podstate se tam musim prosekat pres tisice a tisice bestii, jejichz pocet je doslova nekonecny a naprosto silene unavujici, protoze je to stale a stale a stale dokola to same.

Edit: Risen i Two Worlds byli prochazka ruzovym sadem proti poctu nepratel tady. A to jsem si rikal, ze me ty dialogy unavuji, ze bych radsi vic akce. Tak tady je akce prehrsel, akorat je furt jak pres kopirak. V podstate takovej RPG fantasy Doom dalo by se rict. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny