Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nelogicka nesmyslna hra - Gothic 3

Buď blbě volí strom dovedností

No, nutno dodat, ze strom to teda zrovna neni, nahodne voleni dovednosti, ale je to mozne, asi jedinne vysvetleni. Uz jsem si mimochodem vzpomnel, proc jsem to prestal hrat prvne, bylo to hrozny na tom severu a bylo to priserny ty miliony vlku, goblinu, smrtaku, tygru, skretu, trollu a vsech dalsich potvor.
Pamatoval jsem si, ze na sever nemam chodit brzo, to byla zasadni chyba, kdyz jsem to hral poprve, ze uz jsem se odtamtud nebyl schopen dostat pryc. Protoze to je v podstate nepretrzitej boj, ze ani neni moc sance na ulozeni hry, je to hrozny.
Takze ted uz jsem mel celej stred hotovej, vybity dve mesta a ve zbytku splnene ukoly, ktere sly bez navstevy severni a jizni kolace a vydal jsem se na sever. Ale moc to nepomohlo, skreti valecnik me sejme na dve rany, takze se pustit do souboje se skupinkou nemohu. Ale vyhoda, ze jdou tahat po jednom, jenomze ta pada, pokud slouzim jako doprovod. Treba ted jsem mel doprovodit nejakeho lovce Romara do jeho lovecke chaty a bylo to zly, save-load probehl asi 50x nez se mi podarilo nahodne zlikvidovat skupinku skretu se dvema samany a Romara zachranit. SILENE!

Mohu jen kazdemu doporucit to RPG Two Worlds, protoze to je asi tak tisickrat vetsi RPG se spoustou rozhovoru nez tahle slatanina, kde jenom rezu a rezu nepratele bez nejakeho cile na dohled. Opravdu strasne, silne premyslim, ze se na to vykaslu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny