Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nelogicka nesmyslna hra - Gothic 3

Dnes jsem si dal za ukol se podivat k vlcimu klanu, pres veskerou mou snahu se to nepovedlo a jsem stale na ceste, neznamo kdy tam dorazim.

U Two Worlds jsem si rikal, ze by tam tech vlku a medvedu mohlo byte mene v te hre. Z omylu me vyvedl Gothic 3, ve kterem jsem pocitove zabil na ceste k vlcimu klanu tisice a tisice orku, ve skutecnosti jich byly maximalne stovky, nakonec jsem se propracoval k sefovi udoli, ktereho jsem zabil a pak jsem zabil i skreta, ktery mel vizitku vudce. Nestacilo to, skreto se neznamo odkud zjevovali dalsi a dalsi, nakonec mi nezbylo nez utect. Ale podarilo se mi najit snad cestu k vlcimu klanu, nicmene nejde to, goblini, stinove selmy, smrtaci - ty byly jeste pred orkama, dale zlobrove, tygri a vlci, to vse se v Gothicu 3 pocita na stovky a stovky kusu doslova napechovanych vedle sebe, desiva hra.
A s tema orkama taky dobry, Gothic 3 je jedinna RPG hra, kdy s postupem na vyssi uroven je to stale tezsi. Konkretne jsem se naucil je do sebe odhazovat, jenze tim je odhodim a zabit to nejde, takze musim ustoupit a znovu. Ve vysledku mi seberou vic zivotu nez kdyz jsem tu schopnost nemel.

Ja fakt nemuzu pochopit obdiv lidi k teto hre, vzdyt je to tupe mlaceni nepratel, ktere nikdy nekonci a jeste neni soubojovej system nic moc povedenej.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny