Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nelogicka nesmyslna hra - Gothic 3

Me by zajimalo teda, kdyz uz jsem na tom 35 levelu, jestli by mi nekdo neporadil, jak zabit skreta, kdyz to s nima nechci tahnout?

To je desivej vopruz teda. Mam treba particku skretu, pribehnu k nim, rozmasluju je, ale taky neco schytam, takze potrebuju leceni. Jenze nez se vylecim, tak oni se zase probudi, obzivnou a sejmou me. Desny no. Tohle jako nedavam.
Jako vim, ze drzenim obou mysi bych mel zasadit konecnej uder, ale ten debil kouka a muzu drzet jak chci a hovno proste nic. Sere me to. V normalni hre bych ke skretum pribehl a posekal je a byl by klid, ale tady to je naprosto nedomysleny, ze se zabit daji treba az na desatej pokus, jebly proste.
Doted jsem to resil tak, ze jsem skrety prepral, sebral jim vybaveni a zbran a potom kdyz se zase probudili, tak jsem je nejak udolal. Ale hra je s postupem, cim dal tezsi, ono to teda byva u RPG opacne, co jsem si vsiml u tech, ktere uz jsem hral, ale tenhle Gothic 3 ma vsechno jinak. A vetsi skupiny skretu uz nedavam. Potreboval bych, jestli na to neni nejakej figl?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny