Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nelogicka nesmyslna hra - Gothic 3

Ty mas proste problemy skoro u kazde hry, v kazde hre mas problem s bugy, nejakym bossem, ci jen obycejnym usekem. Vetsinu her, na ktere si stezujes, jsem dohral a v 99% pripadu jsem se s tvymi problemy vubec nesetkal.

Uz jsen Ti to psal jednou, napisu Ti to znova: kdyz uz chces hrat hry, hraj ty, ktere Ti sednou. Vyprdni se na mainstream/zname tituly, navstiv nejaka fora a nech si doporucit neco, co Ti sedne. Tech her vyslo neskutecne moc, i spousfa indie her je dnes dobrych, mas z ceho vybirat.

K tomu Gothicu: RX ma pravdu, je to zabugovana a ne uplne nejlepsi hra, ALE! S CP (konkretne jsem mel 1.75) jsem se snad ani s jedinym zadrhelem za cele hrani nesetkal. Pokud jsem mel nejaky quest zadrhel, vyresil to obyc navod nebo zde poradna.

Konkretne ty baliky zbrani: vsude, kde uvidis kempovat skupinku orku, najdes u nich i baliky zbrani (pro orky jsou lidske zbrane moc male, nevyuziji je, proto je takto svazuji a nechavaji pohazene vsude okolo sebe)... A takto bych mohl pokracovat dal a dal..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny