Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nelogicka nesmyslna hra - Gothic 3

No jo, to jsem tusil. :-)

Odpovim takhle, u Arcanie tam byl jasnej tah na branku, kdy byl od zacatku nalinkovanej pribeh a ja "jel" do hry. To me bavilo. U Two Worlds jsem vlitnul do hry a vedel sem co mam delat, vsude se to jen hemzilo ukolama, ty jsem plnil, pravda obcas jsem se zasekl a ta volnost nekdy byla na skodu, protoze pokud jsem se nedrzel zamysleneho schematu, tak potom z toho vyplynuly nejake nelogicnosti ve hre. Nastesti se to dalo prekonat. Dobre bylo vymyslene odkryvani mapy, protoze jsem tak neztracel orientaci a vedel jsem kde jsem a kam jit. Dalsi hra z podobneho ranku je urcite Risen a ikdyz tam byly nektere veci, ktere me stvaly a trochu jsem se predevsim na zacatku hledal, tak se to nejak dalo.

Jenze tady u toho Gothic 3 jsem uplne bezradnej, treba kdo ma bez napovedy vedet, ze dodelat orka je treba dlouhym podrzenim obou tlacitek mysi. Bez navodu bych byl uplne ztracenej. Dalsi vec je, ze se vubec neorientuju v mape a furt tam litam jak strelenej, abych neco nasel. Nelogicke ukoly, kdy mam stahnout vlky z kuze, ale ja kdyz je zabiju,tak dostanu jen maso. Predpokladam, ze to stahovani se budu muset naucit, jenze ten lovec me nezacne ucit, dokud mu neprinesu ty kuze. To je na palici. Chapu, ze je to RPG a ze jsem na spoustu nepratel slabej, ale co mam teda delat, kdyz nevim, jak ty dovednostni body pro zesileni ziskat.

Pravda jsem na zacatku, vybil jsem dve skreti patroly, vybil jsem bandity v jeskyni a par podobnych veci a ted proste nevim v podstate co dal, protoze kam se vrhnu, tam ceka tezkej nepritel, naktereho v zacatku nemam.

Mne proste aspon ted na zacatku ta hra neprijde ani trochu dobra. Treba se do toho casem dostanu, ale je to teda obtizna dost nelogicka a hlavne neintuitivni hra. Takze asi opravdu ted budu muset pobihat po krajine a nahodne plnit nejake ukoly nebo zabijet nepratele a potvory, abych zesilil a dostal se do hry?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny