Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem MSI afterburner a RiviaTuner - vac ban?

Zdravím, mám jednu otázku? Môžem dostať na steame vac ban za používanie MSI afterburner a RiviaTuner? Mala som problémy so spúšťaním hier cez steam ako napr. GTA V a Kingdom Come a zistila som že sa mi tie hry nechceli spustiť práve kvôli dvom spomínaným programom. Oba som už odinštalovala, používala som ich ale od októbra minulého roku aj na CS GO. V súvislosti so súčasnou vlnou banov na CS-ku a s tým, že mi tie programy znemožňovali hrať iné hry na steame sa teraz tak trochu bojím či to nie sú nejaké programy, ktoré valve považuje za nepovolené. Ďakujem za objasnenie.

Předmět Autor Datum
Nehraju multiplayer, ale proc by proboha Valve povazovalo Afterburner a RivaTuner za zavadne program… poslední
RedMaX 29.07.2018 10:52
RedMaX

Nehraju multiplayer, ale proc by proboha Valve povazovalo Afterburner a RivaTuner za zavadne programy?

Bohuzel ani GTA5 a Kingdome Come nemam, ale na Steamu mam 60 her a nikdy jsem se spoustenim nemel problem. To same lidi co jsem jim stavel PC, pac automaticky instaluju po ovladacich i Afterburner (RivaTuner Statistics Server RTSS je jeho volitelnou soucasti).
Jinak Afterburner potrebuje ten RTSS jen na par funkci jako je myslim zachytavani videa a mereni FPS primo ve hre, zalezi na co vsechno pouzivas Afterburner. Takze pripadne muzes zkusit RTSS odinstalovat, ale Afterburner urcite nech, ten nemuze mit se Steamem zadny konflikt.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru