Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Trackmania 2, stahování z Maniaplanet

Mám všechny 4 TM2 hry (Steam), na starém PC s W7. Dnes jsem je chtěl zprovoznit i na novém PC, W10. Stažení ze Steamu je jen jakýsi základ, asi jen engine a klient Maniaplanet. Samotné hry (tratě) Steam nestáhne.

Je nutno spustit hru a pak nechat postahovat všechny TM2 hry (stadium, valley, canyon, lagoon). A to je problém. Rychlost stahování je zlomkem toho, co bych měl mít, ale stejně je to k ničemu. Po chvíli se přenos zpomalí, zastaví a restartuje od nuly. Podobnou zkušenost jsem měl kdysi i na starém PC, nakonec jsem to ale nějak stáhl.

Nechal jsem to dnes běžet celý den a nestáhlo se lautr nic, x-krát jsem to zkoušel restartovat, stahovat jsem zkoušel soubory všech TM2 her, ani ťuk.

Teď někdy měli nějaké update; pokud mají jen nějaký mizerný serveřík, asi to nestíhají aktualizovat tisícům lidí.

Nemáte někdo TM2 hry a podobnou zkušenost? Připojením to určitě není; jednu dobu jeli stahování plnou rychlostí, ale po chvíli to zase kleslo na setinu a pak spadlo..

Předmět Autor Datum
Nakonec jsem to jaksi postahoval, ani nevím jak. Pořádná otrava. Nicméně, získal jsem link, kde se… poslední
L-Core 10.07.2018 11:06
L-Core

Nakonec jsem to jaksi postahoval, ani nevím jak. Pořádná otrava.

Nicméně, získal jsem link, kde se to dá komplet stáhnout, tipuji, že to nepotřebuje Steam, jen klienta Maniaplanet, ten je možná součástí instalace.

http://files.v04.maniaplanet.com/setups/Maniaplanet_SetupFull.zip

Obsahuje to TM2 Stadium, Lagoon, Canyon a Valley.
Jsou potřeba s/n, které se dají najít v knihovně na Steamu - případně odjinud, pokud to někdo kupoval jinde (a vytvořit s nimi účet na Maniaplanet, kde se s/n přiřadí). Případně stačí přihlásit se k Maniplanet s dříve přiřazenými hrami.

Nezkoušeno.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru