Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
WoW škaredé není, platit gametime můžeš goldama, PVE je lepší. GW2 je zdarma, nemusíš řešit lvl., al…
001 04.07.2018 13:02
001
WoW ma jeste PvP? Naposled co jsem to zkousel, tak to bylo totalne zabite "prefabrikatama". V zoned-…
Dwane Dibbley 04.07.2018 15:24
Dwane Dibbley
Neviem, kedy si to hral, ale minimalne cely Legion toto co pises neplati. V duchu socializmu su v pv…
Michal2 04.07.2018 15:50
Michal2
Ja ale mluvim o legionu. V zoned PvP se rozjeli prefabrikaty kdy jsou vsichni stejni (coz podle tebe…
Dwane Dibbley 04.07.2018 19:30
Dwane Dibbley
Vies co to je GCD? To mi chces povedat, ze tam niekoho zabijes za 1,5 az 0,75 sekundy? (myslim rovna…
Michal2 04.07.2018 20:12
Michal2
S roguem celkem bez problemu, kdyz padly crity tak i s retardinem nebylo problem nekoho sejmout na j… nový
Dwane Dibbley 04.07.2018 23:24
Dwane Dibbley
Poprosim nekrmit trolla, zacali prazdniny, decka sa nudia. poslední
Michal2 04.07.2018 23:51
Michal2

Neviem, kedy si to hral, ale minimalne cely Legion toto co pises neplati. V duchu socializmu su v pvp vsetci hraci zrovnani na rovnaky ilvl a na jeden GCD nedas nikoho aj keby si sa na hlavu postavil. To ze je pvp mrtve je ale pravda :) Snad sa to v BfA zlepsi, kedze zatial je cela tema o boji Horda vs Aliancia. Inac autorovi "otazky" bravo, detskejsi pokus o flamewar tu uz davno nebol, zacali prazdniny.....

Ja ale mluvim o legionu. V zoned PvP se rozjeli prefabrikaty kdy jsou vsichni stejni (coz podle tebe neplati, jen jsou vsichni srovnani...), a jedine co ten prefabrikovany "template" ovlivnovalo byl iLvl, ktery meli PvE hraci vyssi nez PvP hraci, cili nepochopitelne PvP system zvyhodnoval PvE hrace.
A v open worldu nebyl problem s top PvE gearem sundavat lidi na jeden GCD, obzvlast po pridani jakychsi pseudohovadskych schopnosti ktere fungovali v novych zonach (http://www.wowhead.com/spell=248779/shroud-of-arcane-echoes) a "docraftovani" sutraku v legendarkach kam slo napasovat nekolik direct damage on hit. S roguem jsem nemel problem nekoho sundat na jeden global.

S roguem celkem bez problemu, kdyz padly crity tak i s retardinem nebylo problem nekoho sejmout na jeden global. To bylo tak pul roku zpatky a samozrejme byly zapotreby urcite predmety+consumables a prdnout to cele do makra.
V instancovanych BG, kazdy clas mel template a vsichni byli "vzakladu" stejny, jediny cim sis mohl prilepsit byl iLvl (staty na itemech nehraly roli, jen iLvl) ktery zvedal staty tusim o 1% za 10 iLvl nad nastavenou hodnotou. To byl jediny zpusob jak ziskat vyhodu a v PvE slo ziskat itemy s vyssim iLvl nez z PvP. Cely ten system zvyhodnoval (lepsi staty jsou vyhoda) PvE hrace, coz je hovadina. Jestli to nejak prekopali, netusim, hrat se to nedalo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru