Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ach jo, proc je to vsechno tak blby?

1,2,3 - neznám a nebudu hrát
4 - zadarmo z UPlay, naprosto mě to nezaujalo, pár minut a šlo to z disku.
5 - malinký kousek jsem hrál na minulém/slabším PC, tu původní verzi (chybou Steamu kdysi stála chvilku snad 5% normální ceny). Při jakémsi souboji jsem se zasekl do zdi, nemohl jsem se hýbat, umlátili mě. Znova jsem to už nepustil..
6 - Crysis 1 + datadisk jsou samozřejmě lepší (džungle), ale městskou dvojku i trojku jsem dohrál s chutí. Je pravda, že oproti jedničce byla dvojka grafický propadák. Ve střílečkách smysl nehledám, děj není to nejdůležitější (pro mě).
7 - že je FC pořád podobný, mi nevadí. FC5 jsem si teď vyloženě užil (pár hloupých/otravných míst tam samozřejmě najdu). Pokud zapíchnu Mad Maxe, dám se do 3, 4 nebo Primalu. Mně se asi nejmíň líbil FC2, kvůli té pitomé malárii. Jednička byla špička, dokud tam nezačaly řádit ty mimozemské cosi (neviditelní skřeti), poslední pitomou misi jsem dohrál jen z povinnosti a s cheatem. Od FC3 jsem spokojen (komplet mám dohrán Blood Dragon a FC5), ten datadisk FC5 si určitě taky pořídím.

---
Můj žebříček je jednoduchý. Z AAA her se mi zdá zdaleka nejhorší GTA4 (kvůli ovládání aut). Pak mám/znám několik logických her, které mě zklamaly či se mi zdají neuchopitelné. Nechal jsem si vrátit peníze. Meanders a Impresja.

Hry, ke kterým jsem přišel jaksi mimochodem (zdarma či jako součást nějakých bundlů), a které mě nezaujaly, ty nepočítám. Ve složce "odpad" na Steamu jich mám dost a dost. Pokud by mě nějaká hra přestala bavit či vyloženě s*át, prostě ji hrát dál nebudu. Proč se trápit, hrát mám co na spoustu let :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny