Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ach jo, proc je to vsechno tak blby?

Tak asi jsi mladsi, tak Splinter Cell neznas. Ja hral ty prvni tri uz kdysi davno.

Splinter Cell
Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Splinter Cell: Chaos Theory

Tehdy si pamatuju, ze nic jineho takoveho stealth nebylo a v tom bylo kouzlo te hry. Pak jsem dlouho nehral a letos v zime jsem dal dalsi dil.

Splinter Cell: Double Agent

Bylo to tezke presne jak pises, hledani predmetu neintuitivnim zpusobem docela nezabavne a mnohdy pro me bylo slozite odhalit cestu vpred, ale nakonec jsem to za pomoci gameplayu na youtube dal. Mam ale pocit, ze chyba nebyla ve hre, ale ze jsem zlenivel. Ze to bylo podobne tem drivejsim dilum, ale ja uz nejsem v drivejsi forme. :-)

Splinter Cell: Conviction - jsem slysel, ze je mene obtizny, coz jsem uvital a poridil si ho na Steamu. Doufal jsem, ze to bude akorat, ale dostal jsem opravdu strasnou rambo hru, kouzlo stealthu vymizelo. Chapu, ze te to mohlo bavit, jestli mas rad akcni hry. Bude to velmi podobne jako jsem hral velmi zabavnou hru Gothic 4: Arcania, kterou fanousci Gothic odsoudili. Duvod byl ten, ze se fanousci citili podvedeni Arcania neni nicim podobna predchozim dilum Gothic. Tohle je podobne, nebot Conviction neni nicim podobny predchozim dilum.

Splinter Cell: Blacklist - jsem taky uz na Steamu poridil, jestli to je jak pises, ze je to jak Conviction, tak jsi me vubec nepotesil. Tim, ze to mam, tak to nekdy uhraju, ale se serii jsem dal skoncil.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny