Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Witcher 3 - znovuvracení do lokalit či kompletní čistka?

Ahoj dobří lidé, měl bych dotaz k této hře ohledně lokací a procházení těch otazníčků na mapě (vedlejší úkoly) vzhledem k hrací době. U Zaklínače jsem začátečník a jde mi o to, že mi hra bude trvat tuším stovky hodin, než vše projdu, vzhledem k mému tempu a zkušenostem, ale chci projít vše! Tak mě zajímá zda vzhledem k hlavní úkolové linii postupuje postava v globální mapě (Velen, Novigrad, Vizima,..) postupně, nebo často skáče. Jestli třeba, když budu ve Velenu mám tam ty otazníky z většiny projít, že už se tam třeba vracet nebudu, nebo se všude znovu objevím a mám si nechat klidně něco na později. Mám odehráno 30 hodin a jsem teprve 6 level. A už v druhé lokalitě jsem narazil na otazník s příšerou level 24, což částečně odpovídá na mou otázku, jen bych to chtěl slyšet od hráčů, jak to vidí. Díky

Předmět Autor Datum
Většinu questů (i otazníků) můžeš plnit kdykoliv budeš chtít, jen třeba u úkolu který má doporučenou… nový
Al Capone 19.05.2018 12:15
Al Capone
Moje první hra byla na klávesnici a myši. Podruhé jsem hrál na řadičce a miloval jsem ho mnohem víc… nový
haanuman 30.05.2018 09:37
haanuman
můžeš se k nim vrátit kdykoliv, ale třeba v Bělosadu jde v pohodě vše vysbírat na začátku, Velen/Nov… poslední
stylar 30.05.2018 13:34
stylar

Většinu questů (i otazníků) můžeš plnit kdykoliv budeš chtít, jen třeba u úkolu který má doporučenou úroveň např. 20 a ty tam dojdeš s Geraltem na 30 úrovni tak dostaneš méně zkušeností než kdyby jsi tam šel na doporučené či menší úrovni.

A pak jsou tu i questy, které když nedokončíš do určitého bodu v hlavní dějové linii (hra tě na to předem upozorní, ale tuším jen za předpokladu, že takový quest přijmeš) tak se ti automaticky zruší. Ale to jsou jen důležitější vedlejší questy, obyčejné otazníky či zakázky to nejsou.

můžeš se k nim vrátit kdykoliv, ale třeba v Bělosadu jde v pohodě vše vysbírat na začátku, Velen/Novigrad je horší tam je toho fakt hodně zvlášť jestli máš HoS DLC, ale něco bych vysbíral (třeba spodní část mapy), tak poexpíš lehce, spíš jen najdeš fakt hodně věcí - doporučuji sbírat a prodávat ať máš hodně prachů, protože jsou docela potřeba na výrobu zaklínačského vybavení (k některým otázníkům se dokonce nejde dostat dokud nepokročíš v příběhu, ale to jsou tak 2)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru