Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem The Elder Scrolls V Skyrim LE

Hraju tu pošahanou legendární edici a fakt nevím co tohle má být. Třeba mise kde se mám setkat s nějakým delfínem ve stájích. Převleču se do společenských šatů a té obludě odevzdám všechny věci, postupem mise odvedu pozornost a mám si z truhly vzít zpět své věci, truhla je samože prázdná, není tam ani kámen. Když prázdnou truhlu "vyberu" hra to bere jako že mám své věci zpět, jenže já nemám nic! Může mi někdo říct co mám teď dělat? Jak získat své vydřené daedrické věci zpět? Já myslím že nijak, že tu ubohou hru můžu leda tak ukončit. Samozřejmě to není jediný bug v té nedodělané šitárně . Možná kdybych si nenainstaloval tu slavnou leg. edici, tohle by tam nebylo. Díky za odpovědi, ale myslím že s tím už nic nejde udělat

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A odkaz na nějakou stránku kde ten patch stáhnout by nebyl? Pokud možno funkční a aby hra zůstala v… nový
Boss_1 02.05.2018 03:10
Boss_1
https://www.nexusmods.com/skyrim/mods/71214 Ale budeš muset mít stejnou verzi patche a stejnou verz… poslední
L-Core 02.05.2018 07:22
L-Core

https://www.nexusmods.com/skyrim/mods/71214

Ale budeš muset mít stejnou verzi patche a stejnou verzi češtiny (což teď na stránkách není). Nebo si to v editorech upravit. Patch 3.0.12 (což je poslední na který existuje čeština) je třeba tady: https://www.gamepressure.com/download.asp?ID=61257 (nezkoušeno)

..také používám tuhle starší verzi hry. Teď jsem se ale díval, jak je na tom ta SE (64 bit) a zdá se, že to už bude použitelné i pro ty, co chtějí hru kompletně česky (v případě mnoha modifikací to může být trochu problém). Zatím jsem nepátral nad "přenositelností" překladů mezi LE a SE. Vlastně SE jsem jen krátce vyzkoušel.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru