Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Steam - prístup na komunitný trh

Zdravím, mám otázku ohľadom obmedzenia prístupu na komunitný trh na steame. Dnes som si kúpila kód pre steam peňaženku (nie priamo na steame ale na inej stránke) a aktivovala ho. Nikdy predtým som priamo na steame nenakupovala, všetky hry mám ako kľúče z iných obchodov. Píše mi, že komunitný trh sa mi sprístupní až po 30 dňoch od nejakej kúpy. Moja otázka znie či sa mi skutočne market odomkne aj keď som si steam wallet kúpila inde ako priamo na steame alebo sa mi odomkne až potom čo si za tie peniaze kúpim nejakú hru v store? Niekde na nete som čítala, že si treba na odomknutie marketu kúpiť najskôr nejakú hru, nestačí len dobytie peňaženky. Tak by som chcela vedieť ako to reálne je, lebo nerada by som na prístup do marketu čakala zbytočne dva mesiace. Wallet som si dobila vyslovene za účelom nákupu skinov do cs, nie na nákup hier. Ďakujem za rady.

Předmět Autor Datum
Když ti to píše, že tam máš něco koupit, tak prostě na Steamu něco kup, třeba za pár desítek centů..… nový
L-Core 29.03.2018 18:19
L-Core
Proč by byli skiny nesmyslné? Můžeš dát do hry peníze užívat si ji a pak i část peněz vrátit zpatky.… nový
Pavel909 29.03.2018 18:40
Pavel909
Já si hry užívám i bez placených kosmetických blbinek. Jiný účes pajduláka, žlutá pistole, nožík s l… poslední
L-Core 30.03.2018 06:23
L-Core
tá informácia je od ľudí z fór, nie priamo zo steamu..akurát, že tie otázky z fór sú už staršie čiže… nový
ranun 29.03.2018 18:41
ranun
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3330-IAGK-7663 nový
Karel6666 29.03.2018 18:57
Karel6666

Když ti to píše, že tam máš něco koupit, tak prostě na Steamu něco kup, třeba za pár desítek centů.. Když máš peníze na nesmyslné skiny, snad najdeš deset korun i na nějakou nesmyslnou hru ;-)

:!: edit/oprava: tak podle toho linku, co sem dal Karel6666, nestačí koupit jakoukoliv hru, ale minimálně za 5 dolarů. To jsem netušil (přímo ze Steamu mám koupeno několik set her).

Já si hry užívám i bez placených kosmetických blbinek. Jiný účes pajduláka, žlutá pistole, nožík s logem heloukity, auto s více výfuky, tričko s nápisem superborec.. nic, za co bych byl ochoten utratit byť jeden halíř. Pokud změnu skinu/textury má hra v základu (nebo to dokáže modifikace), budiž. Ale tohle si kupovat by mě opravdu nikdy nenapadlo :-)

Nicméně multiplayer nehraju, tak ani nemám žádné povědomí o skinech v nich.
.

tá informácia je od ľudí z fór, nie priamo zo steamu..akurát, že tie otázky z fór sú už staršie čiže neviem či to platí ešte aj teraz a rovnako neviem či som to dobre pochopila, môže byť totiž rozdiel medzi dobitím peňaženky priamo cez steam a dobitím pomocou kľúča cez obchod tretej strany..len pre info, steam som si dobila len za 5 eur a plánujem si nakúpiť iba pár centové skiny takže plytvať hoci aj 30 centami zbytočne na hru, ktorú nikdy v živote nezapnem nechcem pokiaľ to nie je nutné..preto sa pýtam či s tým má niekto reálnu skúsenosť a či to nutné je alebo nie je

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru