Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Risen- nějak to nejde

Zdar,

hraju Risen a vtipny je, ze uz jsem to kdysi hral, ale teda jestli jsem to dohral nevim, nicmene urcite jsem se dostal dal nez ted na podruhy, protoze si pamatuju matne na mesto a proste nejak nevim. Jsem v tabore banditu a jsem v situaci, ze potrebuju dat mec Donovi, ulomky mam, Oscar vykoval mec, ale muzu mec od Oscara bud koupit, jenze nemam prachy nebo ukrast, ale to nejde, protoze on rekne vzdycky, ze je to moc riskantni. Pro Rachel mam zjistit, kdo odevzdava za ochranu dobrovolne a kdo dat nechce, coz myslim, ze jsem vsechny uz obehl, ale zadny dalsi dialog v rozhovoru s Rachel se neobjevi. Jestli jsem nekoho neprehledl, tak mam odehrane vsechny dialogy s banditama a byl jsem uz i u novicu na poli a ty uz pro me taky zadny dalsi dzob nemaji. Ted nevim, jestli je treba tam nekde neco, abych ukradl ten mec a dal ho Donovi nebo mam jit prvne do mesta a plnit ukoly tam?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jsem Risen dohral. :-) Soubojovy system teda za me naprosto silenej, horsi jsem snad nezazil.… poslední
RedMaX 20.05.2018 15:44
RedMaX

Tak jsem Risen dohral. :-)

Soubojovy system teda za me naprosto silenej, horsi jsem snad nezazil.

Hra jako celek docela povedena a bavila me.

Konec byl tezsi, docela orisek byl najit tu helmu pana titanu, to mi dalo zabrat. Behem teto mise jsem take ziskal posledni teleport, coz jsem moc nepobral k cemu mi ho davaji v podstate na konci hry, protoze jsem tu titanskou helmu nasel az jako posledni cast zbroje. Takze na to jsem koukal do navodu, ze nedelam chybu, protoze jsem porad ten teleport nemel, ale bylo to tak spravne, kazdopadne trochu zmatecne.

No a na youtube na gameplay jsem musel jit pred finalnim soubojem s titanem, to bylo pro nezkuseneho hrace obtizne a myslel jsem ze to nedam, zmatlo me ze titan nemel zadne ubyvajici zdravi na rozdil od vsech ostatnich ve hre. Jakmile jsem videl ten zaverecny souboj na youtube, tak uz to bylo jednoduche a zvladl jsem to hned na poprve.

Zaverecne zhodnoceni teda z me strany takove, ze to je dobra urcite nadprumerna hra, ale urcite mi to na druhou stranu neprijde jako super skvela hra, ktera by mela vejit do historie. To si myslim, ze ten Zaklinac, to byla preci jen jina liga.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru