Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Risen- nějak to nejde

Ted jsem se dostal do faze boju z Jesterany a uz jsem se naucil na save/load, ktery se vzhledem k nahode, kterou je hra ovlivnovana, pouziva opravdu casto, az prilis casto.

V podstate neni mozne se bit se dvema protivnikama naraz a je treba vzdy nekam jednoho odtahnout, kde se da udolat a pak vlitnout na druheho. Bohuzel nahodne se tito protivnici generuji nekdy blizko u sebe, takze pak zautoci oba a nekdy dal od sebe, pak se da upoutat pozornost jen jednoho. Tahle hra na nahodu mi dost vadi.

Asi by slo vzdy jednoho udolat na dalku a druheho potom na blizko. Jenze ja celou svou karieru zalozil na boji s mecem. Chapu, ze kdo hraje za maga nebo kdo trenoval kus nebo luk, ze muze mit uplne jiny zazitek ze hry, ale je proste blbe, ze hra umoznuje hrat hru na boj zblizka a zaroven neumoznuje skupinovy boj. Pak se nektere pasaze stavaji velmi otravne.

To automaticke zamerovani nepritele je fakt blbe, protoze to funguje jen u jednoho, ale jakmile jich na me je vic, tak ja nemohu nic se zamerenim udelat a ten druhy me obejde a sekne. To je naprosto nedotazene.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny