Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak hrát Mafii 2

Dohráno

Ano, hra byla velice jednoducha, checkpointy nebyly problem, zpocatku jsem na to nebyl zvyknuty, tak jsem je vzdycky prehledl, kdyz bliklo ukladani, ale pak uz ne. Co na hre nebylo dobre technicky, ze nektere checkpointy byly pred cutscenou, takze kdyz jsem se nechal hloupe zastrelit, tak jsem musel opakovat i s tim videem. Ale stalo se to snad jen 2x, protoze fakt jednoduche.

Jinak ale vedet to dopredu, jaka ta hra je, tak jsem ji vubec nehral. Jestli tu nekteri tvrdi, ze Mafie 3 je odpad, tak si to vubec nedokazu predstavit a urcite to porizovat nebudu. Pro me byla tak trochu odpad i tahle Mafie 2, protoze proste to bylo jak koridorovka. Jakmile clovek udelal neco, co nemel, tak poznal, ze to nemel delat. Treba nas s Joem honili fizlove, podarilo se mi nabourat auto a mel jsem ho vzit k nemu domu. Policajtum jsme ale utekli, tak jsem si rekl, ze presedneme do jineho auta a byl tam zrovna kram s oblecenim, tak me napadlo, ze bychom se tam mohli prevleknout, aby nam dali definitivne pokoj. Jenze jakmile jsme vylezli z auta, tak debil Joe zacal uplne bezduvodne strilet ze samopalu, takze za chvili nabehli fizlove, strelili me a musel jsem cestu opakovat a podruhe jsem si dal dobry pozor, abych neboural.
Nelibilo se mi ani to, ze jsem hral opravdu za grazla (z toho sameho duvodu nehraju GTA, nechci hrat hru na grazli, bavi me mnohem vic hry na hrdiny) a jeste tak trochu hodne najivniho hlupacka, takze dej byl naprosto predvidatelnej a nic me ve hre neprekvapilo ani nenadchlo. Jednoduse Mafia 1 je uplne jina hra, jejiz druhe pokracovani se mozna nekomu muze libit, ale prvnimu dilu nesaha ani po kotniky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny