Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Pokemon GO ztrácím GPS signál

Ahoj, chci se zeptat jak funguje ten GPS signál ve smartphonech. To je z družice ano? Koupil jsem si nový mobil Honor 9 Lite a zkusil tuto hru. Zapnu internet, informace o poloze a venku to vždycky funguje, ale v budově někdy ano a někdy ne a píše mi to GPS signál nenalezen. Třeba doma mi to vždycky jelo a i dnes ráno a teď mi to píše "GPS signál nenalezen". Může to být chyba na jejich straně v aplikaci? Nebo v jedné krčmě mi to nejede a kamoš u stejného stolu má signál pořád. Kde je problém? Mohu s tím něco dělat? Třeba nějaké konkrétní přenastavení nevím.

Předmět Autor Datum
Už jsem to asi vyřešil. V mobilu jsem měl nastavené v Zabezpečení a soukromí- přístup k poloze- použ… nový
kiwimandarinka 02.03.2018 21:03
kiwimandarinka
Bylo to tím, ale jen částečně. GPS není pro použití v budovách, telefon potřebuje vidět na oblohu. Č… poslední
Potkan007 06.03.2018 06:36
Potkan007
Pokemoni v 2018 lul nový
asdasdasd 03.03.2018 10:41
asdasdasd

Už jsem to asi vyřešil. V mobilu jsem měl nastavené v Zabezpečení a soukromí- přístup k poloze- použít pouze gps a dal jsem použít gps, wifi a mobilní sítě (vysoká přesnost) určitě to bylo tím.

Bylo to tím, ale jen částečně. GPS není pro použití v budovách, telefon potřebuje vidět na oblohu. Částečně tomu špatném výhledu pomůže stahování určitých potřebných údajů z internetu místo toho, aby na ně čekal telefon z oblohy. Úplnou absenci viditelných satelitů někde uvnitř budovy, daleko od oken, nevyřeší.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru