Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kingdom come - kde trenovat šerm

Ahoj, sem v misi kde pomstím své rodiče a musím zabít bose, ale sem v šermu lama, ani se neumím bránit a ani pořádně šermovat - mám uroven 7, to je základ. Ten bořek me nechce naučit pokročilé techniky protože na to potřebuju level 11, dá se někde šerm trénovat? Když potkám na cestě kumány tak proti nim nemám mocvelkou šanci.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nejsem si jisty jestli v kcd existuje jedno misto kde vyskillujes serm. Ja trenoval s bernardem tus…
Redsnake 25.02.2018 09:04
Redsnake
Ono nejlepsi je pri potycce zacit lukem a pak prepnout na blizko, coz se snadno udela, ale je tam dl…
L-Core 25.02.2018 10:39
L-Core
Proboha prestante si stezovat na neco, co jste ani nehrali, navic jde spis o zcela zkreslené mysleni…
XoXoChanel 25.02.2018 10:55
XoXoChanel
To není z mé strany stěžování si, ale obava, že mi to nepůjde :-) Mně se prostě složité bojování ve…
L-Core 25.02.2018 11:14
L-Core
Je také možné, že se k té hře nikdy nedostanu, není to zdaleka pro mě musthave hra. - No vidis a TE…
XoXoChanel 25.02.2018 11:21
XoXoChanel
Já mám tolik her, že klidně můžu na pár roků vysadit a pořád budu mít co hrát - od rána do večera.…
L-Core 25.02.2018 15:32
L-Core
Mě fantazy nikdy nebralo - Ze bych se v tobe az tak zmilil clovece ? Neverim ze jsi nikdy nedocetl…
XoXoChanel 26.02.2018 11:45
XoXoChanel
Ale Verne není fantazy. Sci-fi mám rád. Ale skřety, kouzelníky, firebally atd, to prostě opravdu nem…
L-Core 26.02.2018 15:42
L-Core
Tak v KC:D není nic z toho, žejo.. Ale chápu, nevnucuju. Jen mi přijde hrozně škoda, že spousta lid…
Redsnake 26.02.2018 19:12
Redsnake
2018-02-26-ke-bychom-mli-vice-asu-posteskl-si-producent-kingdom-come Zrovna tam jeden ze sefu studi…
RedMaX 26.02.2018 21:12
RedMaX
Sorry, nechci rýpat, ale podle polovičatého článku hodnotit bez vyzkoušení na vlastní kůži je debili…
icepower32 26.02.2018 21:28
icepower32
No prave, pokud tam jeden z sefu studia pise, ze ta hra je hardcore, ze to rozhodne neni lehka jako… poslední
RX 27.02.2018 10:46
RX

Nejsem si jisty jestli v kcd existuje jedno misto kde vyskillujes serm.

Ja trenoval s bernardem tusim, tam udelal par levelu a pak se proste protloukal svetem a leveloval.

Ono nejlepsi je pri potycce zacit lukem a pak prepnout na blizko, coz se snadno udela, ale je tam dlouha animace a clovek riskuje, ze jednu schyta nez si vubec pripravi zbran.

Pokud bojujes proti presile je to na umreni vzdycky, musis si hlidat aby te neobstoupili, protoze s utokama nebudou cekat a bodaj i do zad a podobne. Podle me je dobry couvat a snazit se mit vsechny nepratele v zornym poli a obcas nekoho pocastovat ranou. Souboje jsou vic takticke, je potreba vyckavat, retezit komba nejak presne nemam potrebu. Na uspesnost imho ma vetsi vliv skill jindry nez hrace, protoze s tupym jindrou na zacatku muzes delat vse spravne, ale efekt to mit nebude. S bodama v obrane a utoku vyhravas pretlacovani mecema, po utoku nepritel zavravora, to same pri obrane a to jsou momenty kdy utocit nejefektivneji.

K tomu bossfightu - aby ses nemusel vracet - da se ustrilet lukem..

Ono nejlepsi je pri potycce zacit lukem a pak prepnout na blizko, coz se snadno udela, ale je tam dlouha animace a clovek riskuje, ze jednu schyta nez si vubec pripravi zbran.

Ajajaj. To vůbec nezní dobře pro méně zkušené akční hráče.

Mám obavu, že to bude dost otrava, než se ten pajdulák naučí řádně bojovat :-) A mám obavu, že by mě to bavilo mnohem méně, než v ELEXu, který je také zpočátku mimořádně náročný (respektive potfory jsou hodně silné). Mám ale spoustu času; dokud nebude CZ dabing, je hra ve wishlistu úplně dole.

Proboha prestante si stezovat na neco, co jste ani nehrali, navic jde spis o zcela zkreslené mysleni a pohled, jsetli nekomu vadi se naucit 3 zakladni comba (comba typu pichnout, uderit) hrejte radeji zavodni hry, tam jenom mackate plyn, brzda, doleva, doprava. ..
PS : Ano viz vyse, neni to tak tezke, jak si komunita nehrajicich o tom vytvorila predstavu, kdyz s tim nemam problém ani ja, tak s tim nemuze mit problém snad nikdo, nebo clovek musi byt totalni trouba aby to nepochopil nebo nenaucil.

To není z mé strany stěžování si, ale obava, že mi to nepůjde :-)

Mně se prostě složité bojování ve hrách nelíbí. Vím, je to výzva, ale já raději, když to šermování jde jednoduše (Torchlight). Ze stejného důvodu nehraju Zaklínače (mám I i II), i když tam mi taky vadí pro mě vyloženě nesympatická hlavní postava. Naopak, v Oblivionu/Skyrimu mi to šermování jde jako po másle..

Nejde mi to ani moc v Dead Island a Dying Light; tam naštěstí editací souborů si mohu hru ulehčit (trubka v ruce se po pár rozkřápaných hlav nerozpadne a ty hlavy nevydrží 50 zásahů kladivem..)

Je také možné, že se k té hře nikdy nedostanu, není to zdaleka pro mě musthave hra.

Je také možné, že se k té hře nikdy nedostanu, není to zdaleka pro mě musthave hra.

- No vidis a TEBE! jsem zrovna typoval, ze budes prave mezi temi, co hrat budou jakou prvni, protoze jsem byl nazoru, ze prave Kingdom by mohl zapadnout, pasoval by do tvé zbirky :-)
* Sak uvidis, az jednou zkusis, treba zmenis nazor (ale neni to az takové, jak si asi predstavujes, jako ze nejak tezké, znam hry kde se pouzivaji komba, hlavne ty japonské, ale zdaleka to neni takové).

- Spis jde o to, treba utocnik te chce uderit mecem, ve spravny moment zmackout tlacitko 'OBRANA', vic se ze zacatku dobry kus hry ucit nemusis. (pestni souboje jsem ve hre potkal prozatim jen 2)
* Lukostrelba taky neni tezka, navic docela rychle splha LVL strelby kde je postupem jen lehci a rychlejsi. Treba takovy Dar Soul III mi v boji pripada tesi, kurva tesi ..

PS : Prekvapil jsi me i tim Witcherem I ze se ti nelibi, ten je s CZ dabinkem snad az epicky, Witcher II me taky neokouzlil a nedokazal jsem to hrat dil jak 2 hodky..
Neblbni a dej tomu KCD sanci ;-)

Já mám tolik her, že klidně můžu na pár roků vysadit a pořád budu mít co hrát - od rána do večera.

V Zaklínačovi 1 se mi nelíbí ten systém bojování, zdá se mi to "neovladatelné" (protože jsem na to asi gramlavý). Navíc mi vůbec není sympatický hlavní hrdina. Jedničku jsem hrál (dabing) v češtině, dvojku (opravdu jen kousek) v polštině (což je vlastně moje "mateřská" řeč, protože moje maminka je polské národnosti). Prostě mě to nezaujalo..

Na Dark Soul se nechystám ani náhodou :)

Mě fantazy nikdy nebralo, ať už filmy/seriály (viděl jsem snad jen pár minut jednoho dílu Xeny, z Pána prstenů či Heryho fotra ani vteřinu), knížky (zkusil jsem toho Zaklínače a po pár stránkách to odložil, jinak nic) či hry. Kupodivu mi ale nevadí Oblivion/Skyrim; ba naopak, tohle opravdu můžu a mám odehrány stovky hodin, možná i kvůli rozsáhlým možnostem modifikací.

Mě fantazy nikdy nebralo

- Ze bych se v tobe az tak zmilil clovece ? Neverim ze jsi nikdy nedocetl ani nejakou Vernovku, neco od Karla Zemana,, nebo ze se ti nelibilo 2 tisicemil pod morem, vynalez zkazy, nebo dva roky prazdin, adela jeste nevecerela ..
* Pak komplexejsi Faust.

Tak v KC:D není nic z toho, žejo..

Ale chápu, nevnucuju. Jen mi přijde hrozně škoda, že spousta lidí i okolo mě k tý hře zaujímá z nějakýho důvodu negativní postoj a já jsem přesvědčenej, že to je pecka v rámci žánru kterou není dobrý minout.

Je fakt, že hra nikam neuteče, no..

Sorry, nechci rýpat, ale podle polovičatého článku hodnotit bez vyzkoušení na vlastní kůži je debilita. Navíc pro tebe nejsou určeny ani ty casual AAA jak je zmíněno ]:)

KDC je pecka, není to ani těžký, chce to jen umět trošku plánovat, přemýšlet, tak jako v reálu. Např. nepůjdu hluboko do lesů bez jídla, zároveň tam nepůjdu pozdě odpoledne abych se nevracel za tmy. Dále nebudu dělat hrdinu a nevlítnu s mečem mezi 4 rytíře, nemám peníze na paklíč, holt si je budu muset nějakým způsobem vydělat, nikde se nepíše jak a kde, atd. Jestli tohle je ten "hardcore" tak je třeba se zamyslet, na jaké dno se s obtížností a neustálého tahání za ručičku dostala většina současných her.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru